Funky House
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Funky House

You will never walk alone....

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

До Дядо Коледа....

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Ving
King of the world
King of the world
Ving

Брой мнения : 370
Registration date : 13.11.2007

До Дядо Коледа.... Empty
ПисанеЗаглавие: До Дядо Коледа....   До Дядо Коледа.... EmptyЧет Дек 27, 2007 6:32 pm

скъпи дядо коледа,
вече три години ти искам едно пожарникарско камионче. моля те таз година, донеси ми едно пожарникарско камионче.

скъпо дете,
упоритостта ти ме дразни, тази нова година докато спиш, щи запала къщата така ше получиш не един а всички пожарникарски камиони от твоя и близките градове.
-------------------------------------
скъпи дядо коледа,
тази година бях много послушна... единственото нещо за което те моля тази година е да има мир в целият свят.

скъпо дете,
pодителите ти пушат марихуана, нали?
зкъби дято голета,
бих искал а имам нофа телевизииска игра.

зкъбо тете,
зпорет мен етин букафар ше свърши по топра рапота.
скъпи дядо коледа,
много бих искал тази година да направиш така че мама и тате отново да се върнат заедно... татко много ми липсва.

скъпо дете,
какво искаш от мен, да разваля отношенията между татко ти и неговата секретарка ли?
скъпи дядо коледа,
искам колело, видео игра, куче или котка, едно пони и бас китара!

скъпо дете,
а какво ще кажеш за един шамар?
скъпи дядо коледа,
оставих ти бисквитки и чаша прясно мляко под елхата... и моркови за еленчетата... с много обич...

скъпо дете,
всяка година след като ти пия от млякото немога да изляза по два часа от тоалетната, а морковите ти правят така че елените да ми пърдят в лицето докато летят. Ако си си намислила да ми се подмазваш, остави една бутилка от виното на дядо ти, една пура и накараи мама да си сложи гащичките които шефът и подари миналата година.
Върнете се в началото Go down
Almighty
Admin
Admin
Almighty

Брой мнения : 886
Registration date : 12.11.2007

До Дядо Коледа.... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: До Дядо Коледа....   До Дядо Коледа.... EmptyСря Яну 30, 2008 12:54 pm

ааааааааааа момче, това го бях пропуснал, но сега като го прочетох се разбих от смях Laugh Laugh Laugh Много добро!
Върнете се в началото Go down
https://crazybastards.bulgarianforum.net

До Дядо Коледа....
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Funky House :: Your first category :: Смях-
Идете на: