Funky House
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Funky House

You will never walk alone....

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

С коя известна личност бихте правили секс?

Go down 
+5
sexy lady
Almighty
HeagekBaTeH
Ving
yana85
9 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3
АвторСъобщение
mrunkoland
Monkey
Monkey
mrunkoland

Брой мнения : 26
Registration date : 31.01.2008

С коя известна личност бихте правили секс? - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: С коя известна личност бихте правили секс?   С коя известна личност бихте правили секс? - Page 3 EmptyНед Фев 10, 2008 6:27 pm

Здравейте на всички! Мисля че тази тема на разговор е точно за мен така че ще се вмъкна!
В след като разгледах фантазийте ви се учудвам, че не сте споменали Джена Джеймисън! Аз лично дакато я глеам често ми се иска да си посегна, а къде остана и Анита Блонд Памела Андерсън ? еле пък на снимките където зърната на гърдите й са настръхнали ... Аз лично често си представям как правя секс със ШОН КОНЪРИ, но това е известно на всички които ме познават няма да върна и Джордж Клуни ама кои ме пита .......
Върнете се в началото Go down
mrunkoland
Monkey
Monkey
mrunkoland

Брой мнения : 26
Registration date : 31.01.2008

ПисанеЗаглавие: Re: С коя известна личност бихте правили секс?   С коя известна личност бихте правили секс? - Page 3 EmptyНед Фев 10, 2008 6:31 pm

Та да се върнем на Шон Конъри вярвам, че всички сте гледали КЛОПКА, колко пъти съм си мечтала да съм на мястото на Катрин Зита Джоунс ! Само да ми се бяха обадили за кастинга на Клопка сега щяхте да си фантазирате че правите тройка с Шон Конъри и МЕН!!
rampage
Moderator
Moderator
rampage

Брой мнения : 111
Registration date : 15.11.2007

ПисанеЗаглавие: Re: С коя известна личност бихте правили секс?   С коя известна личност бихте правили секс? - Page 3 EmptyНед Фев 10, 2008 6:38 pm

mrunkoland написа:
Та да се върнем на Шон Конъри вярвам, че всички сте гледали КЛОПКА, колко пъти съм си мечтала да съм на мястото на Катрин Зита Джоунс ! Само да ми се бяха обадили за кастинга на Клопка сега щяхте да си фантазирате че правите тройка с Шон Конъри и МЕН!!

Леле докъде ни доведе тая тема, ще правим вече тройки и помежду си...хайде народе, на тройката.... Rockon scratch
http://banditi.no-ip.org/photo
yana85
King of the world
King of the world
yana85

Брой мнения : 368
Registration date : 23.11.2007

ПисанеЗаглавие: Re: С коя известна личност бихте правили секс?   С коя известна личност бихте правили секс? - Page 3 EmptyПон Фев 11, 2008 10:12 am

Лелее mrunkoland се включва с пълната си стихия Tongue което, разбира се, много ме радва :Wink:

Цитат :
Леле докъде ни доведе тая тема..

Че лошо ли е :Wink: Нека ни води, пък ние ще я следваме Laugh
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: С коя известна личност бихте правили секс?   С коя известна личност бихте правили секс? - Page 3 Empty

С коя известна личност бихте правили секс?
Върнете се в началото 
Страница 3 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Funky House :: Your first category :: Дискусии-
Идете на: