Funky House
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Funky House

You will never walk alone....

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет

Go down 
+6
rampage
Ving
HeagekBaTeH
yana85
sexy lady
Almighty
10 posters
АвторСъобщение
Almighty
Admin
Admin
Almighty

Брой мнения : 886
Registration date : 12.11.2007

МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет Empty
ПисанеЗаглавие: МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет   МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет EmptyЧет Яну 31, 2008 9:09 pm

МВР ще следи електронната ни поща и разговорите, които провеждаме по Интернет. Ведомството се сдоби със законно основание за това, след като в последния брой на Държавен вестник излезе съответната Наредба за проследяване на информацията в Интернет.
За целите на наблюдението ще бъде изградена специална система за събиране на информация за това кой какво прави в Интернет.

Богомил Шопов: "Доставчикът, вашият Интернет, доставчик ще извършва шпионската дейност, а МВР само ще използва информацията".

Например, доставчикът ще обяви пред МВР, че доставя Интернет на Иван, Драган и Петкан, и чрез системата за наблюдение службите денонощно ще знаят с кого си пише Иван, какви писма получава Драган и с кого си говори Петкан.

Катерина Миланова: "Мен лично не ме смущава, че имам някакви тайни, които трябва да крия от някой, въпросът е, че това е лично пространство, което човек нормално не би искал трета страна да бъде намесена в него без негово съгласие".

Миглена Страшимирова: "Ще бъда по-сдържана в кореспонденцията си - и по мейла, и по чата, така че не бих искала това да се случва".

Аргументите на МВР са, че това трябва да се случи в интерес на борбата срещу тероризма и по искане на Европейския съюз. И по този начин се разкриват и редица други престъпления - примерът е пресен - вчера ГДБОП съобщи как чрез достъп до системата Скайп заловили софийски диджей, разпространявал в мрежата снимки на деца между 3 и 10 години. Специалистите обаче имат аргумент и срещу това.

Богомил Шопов: "Всеки що-годе нормален терорист, не че познавам такива, първото нещо, което ще направи, това е да си криптира канала за информация".

Плановете на МВР са да започне да ни следи с кого си говорим и пишем по Интернет от март догодина.

Не знам дали всички сте запознати с тази информация, та за това поствам цялата статия.
Как ви се струва това - да ни следи скапаната власт и да ни навлиза в личното пространство?На мен определено не ми харесва!По този начин те навлизат в личния ми живот и разполагат с лична информация за мен.Какво полицейска държава ли ще ставаме?Някой ще каже целта оправдава средствата..........е да ама трябва да има някакви граници!Не може така "властта" да се рови в личното ми пространство и кореспонденция.Вие какво ще кажете Question
Върнете се в началото Go down
https://crazybastards.bulgarianforum.net
sexy lady
King of the universe
King of the universe
sexy lady

Брой мнения : 657
Registration date : 13.11.2007

ПисанеЗаглавие: Re: МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет   МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет EmptyЧет Яну 31, 2008 9:55 pm

Едва ли има някой, който ще плесне с ръце и ще извика УАУ от радост Laugh Твърде силна мярка е това! Те да хванат тея дето се разхождат по улиците първо и тогава от нямане на работа да тръгнат да ловят някой по Интернет! Иначе ми е интересно дали някъде и къде по света съществува подобна практика, как функционира и как реагират хората на нея!
yana85
King of the world
King of the world
yana85

Брой мнения : 368
Registration date : 23.11.2007

ПисанеЗаглавие: Re: МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет   МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет EmptyПет Фев 01, 2008 10:22 am

Наистина това е доста строга мярка за контрол! Разбира се, че и на мен не ми харесва, но не съм настроена чак толкова негативно към това. Може би няма такова нещо никъде по света, но това все пак е някаква инициатива да се въвежда ред в страната, което от своя страна ме радва.
Иначе Кали е права, че първо трябва да обърнат внимание на престъпността, която е по улиците и пред очите ни, и после да предприемат такива мерки! :Wink:
HeagekBaTeH
King of the world
King of the world
HeagekBaTeH

Брой мнения : 417
Registration date : 15.11.2007

ПисанеЗаглавие: Re: МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет   МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет EmptyПет Фев 01, 2008 11:03 am

Колеги, приятели, и аз твърдо заставам зад вас по този въпрос. Против съм това МВР да и следи пощатата, какво си пиша, с кого говоря по skype и т.н. Е все пак засега няма да се притесняваме толкова, все пак ако не вършим нещо редно няма и да ни наблюдават толкова. Емо, нали нямаш намерение да си разменяш снимки на малки момиченце Laugh А като знам какво правят в САЩ или във Великобритания. Там дотолкова се е засилила тази дейност, че ако например си говориш по телефона и споменеш някоя от думите "бомба, самолет, търговски център" директно те засичат, така че засега се радваме на сравнително спокойствие Tongue
Ving
King of the world
King of the world
Ving

Брой мнения : 370

ПисанеЗаглавие: Re: МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет   МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет EmptyПет Фев 01, 2008 11:05 am

хахахаххааха тая статия я четох преди 2 дена в някъв сайт!един от коментарите беше да се хакнат всички сървъри на министерски съвет на мвр и на още нещо си там!хахаха това няма да го направят хора!ако стане това означава че се нарушават човешките права!А и като цяло трябва интернет доставчика ви да попита дали си давате данните или да сте съгласни да бъдете следени!според мен това няма да стане в близко бъдеще дори и в далечно!
Ving
King of the world
King of the world
Ving

Брой мнения : 370

ПисанеЗаглавие: Re: МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет   МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет EmptyПет Фев 01, 2008 11:10 am

а другото нещо което HeagekBaTeH написа беше за следеното по скайп.Американското правителство беше мн притеснено от това че от skype не са им позволили да го модифицират с цел засичане на разговори м/у терористи!защото явно снифер'а им за следене не може да прихване разговорите т.е. информацията се предава за отрицателно време м/у двата обекта.Не вярвам МВР да направят система за следене на всеки разговор и на всеки пакет м/у потребителите в интернет!
Almighty
Admin
Admin
Almighty

ПисанеЗаглавие: Re: МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет   МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет EmptyПет Фев 01, 2008 12:18 pm

Цитат :
Емо, нали нямаш намерение да си разменяш снимки на малки момиченца

Еми не ама си говоря мръсотийки с разни какички Laugh

Цитат :
Аргументите на МВР са, че това трябва да се случи в интерес на борбата срещу тероризма и по искане на Европейския съюз.

Е да ама ЕС са го поискали от нас това, което ме навежда на мисълта, че в други страни от Европа се прилага.За разговорите по скайп предполагам наистина ще им е трудно като се има предвид фактите, които изтъкна Ving, но за чат и за поща ще им е по-лесно да следят.Мен ме притеснява и друго.......МВР ще ни следят, а като знам всички в тази държава колко са честни, първото нещо за което се сещам е че личните ми данни могат да бъдат използвани неправомернно и противозаконно от "властта" (или по-скоро от отделни единици от "властта").
rampage
Moderator
Moderator
rampage

Брой мнения : 111

ПисанеЗаглавие: Re: МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет   МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет EmptyПет Фев 01, 2008 12:21 pm

Ще шпонират идиотите, да се хванат с тея пари да направят площадки за децата.... Wass up
http://banditi.no-ip.org/photo
SunSeeker
Superstar
Superstar
SunSeeker

Брой мнения : 193

ПисанеЗаглавие: Re: МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет   МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет EmptyПет Фев 01, 2008 4:44 pm

Да бе да,колкото си изтрихме и мп3-те.Internet винаги ще остане единственото мято в което ако сикаш да се скриеш-ЩЕ СЕ СКРИЕШ!!! Или ако искаш да си дръпнеш нещо-ще го дръпнеш.Тва е. И колкото и да е тъжно на филмови звукозаписни компании МВР ЦРУ Щази и т.н. ако някои иска да свърши нещо в интеренет винаги има начин.
http://kunki.org
Телевизора на Елвис
Monkey
Monkey
Телевизора на Елвис

Брой мнения : 21
Registration date : 03.02.2008

ПисанеЗаглавие: Re: МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет   МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет EmptyНед Фев 03, 2008 5:28 pm

Абе тия наште милиционери немат паре да се прекръстят па ще тръгнат да следят някого по интернет. Laugh
Ако искат ще го направят разбира се, но предполагам че няма да се следи наред куцо, кьораво и сакато, а само по сигнали и разработки, както от край време се слушат телефони и т.н.
Boicheca
Human
Human
Boicheca

Брой мнения : 95

ПисанеЗаглавие: Re: МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет   МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет EmptyВто Фев 05, 2008 12:05 pm

еее те няма да следят всички на един път няма такава машина просто.. К'во стана сега като можеше да си регистрираш детето в детска градина чрез интернет? Ами стана следното: Тъпаците от общината купили два сървъра ( "НЯКВИ МОЩНИ СА БИЛИ") и при опита на първите 10 000 да се регнат на един път хоп всичко умпяло хаахахаах!!!!
rampage
Moderator
Moderator
rampage

Брой мнения : 111

ПисанеЗаглавие: Re: МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет   МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет EmptyВто Фев 05, 2008 1:40 pm

Тее ченгетата всякаш много ще следят, в повечето случаи ще припкат при провайдърите или хостинг компаниите за информация, логове, трейсове и т.н, като всичко ще им излиза безплатно... Tits
http://banditi.no-ip.org/photo
Hitman
Human
Human
Hitman

Брой мнения : 79
Registration date : 05.12.2007

ПисанеЗаглавие: Re: МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет   МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет EmptyВто Фев 12, 2008 6:01 pm

МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет 67la909bfb8
sexy lady
King of the universe
King of the universe
sexy lady

Брой мнения : 657

ПисанеЗаглавие: Re: МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет   МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет EmptyВто Фев 12, 2008 6:16 pm

Rolf Rolf Rolf Много яко, Велко! Thumbs up хареса ми страшно много Laugh
Almighty
Admin
Admin
Almighty

ПисанеЗаглавие: Re: МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет   МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет EmptyВто Фев 12, 2008 6:20 pm

аххахаххахах верно е много добро Laugh
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет   МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет Empty

МВР ще следи електронната ни поща и разговорите в Интернет
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Funky House :: Your first category :: Дискусии-
Идете на: