| За и против интернационалния хит "Кен Лии" | |
|
+4Hitman HeagekBaTeH sexy lady Almighty 8 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Almighty Admin
Брой мнения : 886 Age : 39 Registration date : 12.11.2007
| Заглавие: За и против интернационалния хит "Кен Лии" Нед Мар 23, 2008 7:01 pm | |
| След като изгледах поредните няколко клипчета, пуснати от Бахата на така популярната песен Кен Лии мислех просто да напиша един отговор след неговия пост, но вместо това реших да отворя цяла тема, защото аферата "Кен Лии" е от доста време все така актуална.И всичко тръгна от една жена на име Валентина Хасан, която и понятие си няма от англииски език.Първия път като гледах клипче с изпълнението й ми беше забавно, ама само толкова и си мислех, че едва ли повече ще видя или чуя изпълнителката или песента.Тва обаче се оказа разбира се, че не е така, след като ми направи впечетление, че клипчето е сред най-гледаните в Vbox7.А и се случи няколко човека да ми пращат линк с клипчето и да ми пиша: "Гледали го".Е тогава вече разбрах, че Кен Лии е изключително популярна сред обикновенните интернет потребители.Естествено от Мюзик Айдъл усетиха това нещо и поканиха Валентина Хасан да изпълни отново на живо хита, който тя без да иска произведе, за да вдигнат още повече и без това високия си реитйнг.В това предаване за 1ви път видях, че песента е попаднала и в полезрението на чужденците и даже те пеят песента на Марая Кери във варианта Кен Лии.Заедно с много бройните картинки от интернет и клипчета по повод изпълнението на българката осъзнах, че това не е само българска , но и световна истерия.Наред с това се замислих нещо - добре ли е една неука българка със свойто неграмотно изпълнение на международен хит да ни прославя по света, та да се стига до там , че и самата Марая Кери да се говори, че е чула българското изпълнении на Without you.На мен честно казано това не ме кефи особено вече, нещата излязоха извън контрол!Но в крайна сметка това не трябва да ни учудва, наред с глобализацията във всички сфери се глобализира и простотията!Вие как мислите? | |
|
| |
sexy lady King of the universe
Брой мнения : 657 Age : 38 Registration date : 13.11.2007
| Заглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии" Нед Мар 23, 2008 9:56 pm | |
| Масово се плуе по форуми и къде ли не, че то ние с простотия ще станем извеснтни, не с друго! Искам да ви кажа, че истерията сами си я направихме! Тея изроди дето се гърчат на Don`t cha (или там както се пише ) са не по-малко дебилни и Бога ми американци са и пак не знаят текста! Аз лично мисля, че всичко прекалено много се драматизира! Важното е да хванеш и да се посмееш, колкото повече хора се забавляват, толкова по-добре! Не ни прави по-лошо качество хора това, че навсякъде слушат тази песен! Като поченем със зевзеци като Иван от Мюзик айдъл да се прославяме по света, тогава вече има за какво да се замислим сериозно! П.С. Това е мойто скромно мнение, което убедена съм ще оплюете масово Просто гледам малко по-либерално на както Емо я нарече "Аферата Кен Лии"! Хора забавлявайте се и стига сте се впрягали за такива глупости, имаме си достатъчно лични проблеми да мислим и нищим! | |
|
| |
HeagekBaTeH King of the world
Брой мнения : 417 Age : 39 Registration date : 15.11.2007
| Заглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии" Пон Мар 24, 2008 12:04 am | |
| И според мен се прекалява доста с тази песен. Да ви кажа честно вече започнах да забравям истинския текст на песента от толкова много шум и публикации . Най-лошото е, че горката женица изобщо не си е представяла, че ще стигне чак до там, но както и да е. Нека да изчакаме и да видим до къде ще отиде всичко. | |
|
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии" Пон Мар 24, 2008 2:00 pm | |
| По-добре да не отива на никъде вече , а да спре до тук, защото вече се изтърка и стана банално | |
|
| |
Hitman Human
Брой мнения : 79 Age : 47 Registration date : 05.12.2007
| Заглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии" Пон Мар 24, 2008 2:44 pm | |
| Аз гледах един път "изпълнението" , посмях се и край - забравих ! Ти чак и тема си направил - ей така се раздухват нещата. | |
|
| |
| Заглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии" Пон Мар 24, 2008 3:10 pm | |
| - Almighty написа:
- По-добре да не отива на никъде вече , а да спре до тук, защото вече се изтърка и стана банално
Дано защото и на мен вече ми писна да слушам само за тази песен | |
|
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии" Пон Мар 24, 2008 3:31 pm | |
| - Цитат :
- Ти чак и тема си направил - ей така се раздухват нещата.
Ей знаех си, че ще се намери някой да го каже тва Отворих темата, защото наистина много нашумя изпълнението, което за мен е странно..........трябваше отдавна да е изчезнало, но то продължава да се дискутира и върти в интернет и телевизионното пространство.Това ми е интересно, защо се случва? | |
|
| |
| Заглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии" Пон Мар 24, 2008 3:55 pm | |
| - Almighty написа:
- ..........трябваше отдавна да е изчезнало, но то продължава да се дискутира и върти в интернет и телевизионното пространство.Това ми е интересно, защо се случва?
Защото е мега дебилно и защото някой се е постарал да стане такова според мен! Както вече казах ние сами си го направихме толкова известно и широко разпространено! Факт е, че масово хората като чуят песента в оригинал я пеят с измислния текст на Валентина Хасан Скоро ще се изтърка и ще залезе... | |
|
| |
Hitman Human
| Заглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии" Пон Мар 24, 2008 9:05 pm | |
| - sexy lady написа:
- Защото е мега дебилно и защото някой се е постарал да стане такова според мен! Както вече казах ние сами си го направихме толкова известно и широко разпространено!
Е ние в момента точно това правиме. Аз се сетих как ще я забравите - викате ме някоя вечер в Акт 16 , аз изкърквам пет големи и почвам да ви пея. Кеф ви Металика, кеф ви Джоуви, а и Джо Кокър ще го докарам ! И за финал ще ви изпея "Обич за двама" на Лия и Кондьо , само че за нея ще ми трябва и фиркана партньорка ( Калинче, навита ли си ? ). И ви гарантирам, че никога вече няма да се сетите за ......... аз вече я забравих !!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии" Пон Мар 24, 2008 11:26 pm | |
| Хммм не съм много очарована, че първата ти асоциация с "фиркана партнцорка" е моя милост , но иначе нямаш грижи ! То, дай първо да се видим, пък пиенето и пеенето са лесна работа | |
|
| |
Hitman Human
| Заглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии" Пон Мар 24, 2008 11:58 pm | |
| - sexy lady написа:
- "фиркана партнцорка"
Е за това говорех ! Не се сърди, пък и вие все се хвалите с алкохолни резултати дето и за мен са трудни понякога ( да бе, да) ! | |
|
| |
Almighty Admin
| |
| |
SEVI Star
Брой мнения : 169 Age : 38 Registration date : 13.11.2007
| Заглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии" Пет Апр 11, 2008 12:44 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии" Пет Апр 11, 2008 1:35 pm | |
| | |
|
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии" Пет Апр 11, 2008 1:43 pm | |
| Бе не разбрах какво точно обясняваше Марая след като видя нашето изпълнение, понеже не знам френски, ама май не беше нещо толкова лошо.........важното е, че се сдържа и не изпадна в бурен смях | |
|
| |
SunSeeker Superstar
Брой мнения : 193 Age : 39 Registration date : 13.11.2007
| Заглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии" Съб Апр 12, 2008 5:02 pm | |
| Вчера го даваха по новините,каза нещто от сорта че...подкрепя Валентина и и се възхищава един вид за това че е имала смелостта да го изпее на сцена.Абе с 2 думи някви пълни глупости. | |
|
| |
rampage Moderator
Брой мнения : 111 Age : 40 Location : Sofia Registration date : 15.11.2007
| |
| |
| Заглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии" Пон Апр 14, 2008 4:53 pm | |
| Мен ако питате на Марая Кери й дреме на шапката точно коя е Валентина Хасан и как й изпяла песента. Не се впечатли ама грам от това, което й показаха. Ние тука в България сме тези, които създадохме истерия около този случай и го раздухме навсякъде. | |
|
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии" Пон Апр 14, 2008 6:11 pm | |
| И продължаваме обаче | |
|
| |
yana85 King of the world
Брой мнения : 368 Age : 39 Registration date : 23.11.2007
| Заглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии" Пон Апр 14, 2008 10:24 pm | |
| И аз си мислех, че на Марая Кери не й направи голямо впечатление от това, което й показаха... не се впечатли много...просто беше длъжна да отговори нещо, ама беше съвсем лаконично | |
|
| |
rampage Moderator
Брой мнения : 111 Age : 40 Location : Sofia Registration date : 15.11.2007
| Заглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии" Вто Апр 15, 2008 11:22 am | |
| Айде айде, не се била впечатлила...ако и беше изпаля поне песента на английски та да прилича на нещо, а то... като видях как се усмихва като дебил предполагам, че си е казала нещо от сорта - "Абе тея нещо ебават ли ме с тая...." Да не говорим, че мозъчните и клетки се напрегнаха до предела си за да се сети какво е България и за какво се бори... Друг е въпроса дали е успяла ... | |
|
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии" Вто Апр 15, 2008 1:03 pm | |
| хахаххахах коментара ти е трепач брат | |
|
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии" Сря Апр 16, 2008 6:00 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии" Сря Апр 16, 2008 7:24 pm | |
| E това вече тотално ме закопа | |
|
| |
SunSeeker Superstar
Брой мнения : 193 Age : 39 Registration date : 13.11.2007
| Заглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии" Сря Апр 16, 2008 8:04 pm | |
| Простотията ходи по хорат ей | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии" | |
| |
|
| |
| За и против интернационалния хит "Кен Лии" | |
|