Funky House
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Funky House

You will never walk alone....

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

За и против интернационалния хит "Кен Лии"

Go down 
+4
Hitman
HeagekBaTeH
sexy lady
Almighty
8 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Almighty
Admin
Admin
Almighty

Брой мнения : 886
Registration date : 12.11.2007

За и против интернационалния хит "Кен Лии" Empty
ПисанеЗаглавие: За и против интернационалния хит "Кен Лии"   За и против интернационалния хит "Кен Лии" EmptyНед Мар 23, 2008 7:01 pm

След като изгледах поредните няколко клипчета, пуснати от Бахата на така популярната песен Кен Лии мислех просто да напиша един отговор след неговия пост, но вместо това реших да отворя цяла тема, защото аферата "Кен Лии" е от доста време все така актуална.И всичко тръгна от една жена на име Валентина Хасан, която и понятие си няма от англииски език.Първия път като гледах клипче с изпълнението й ми беше забавно, ама само толкова и си мислех, че едва ли повече ще видя или чуя изпълнителката или песента.Тва обаче се оказа разбира се, че не е така, след като ми направи впечетление, че клипчето е сред най-гледаните в Vbox7.А и се случи няколко човека да ми пращат линк с клипчето и да ми пиша: "Гледали го".Е тогава вече разбрах, че Кен Лии е изключително популярна сред обикновенните интернет потребители.Естествено от Мюзик Айдъл усетиха това нещо и поканиха Валентина Хасан да изпълни отново на живо хита, който тя без да иска произведе, за да вдигнат още повече и без това високия си реитйнг.В това предаване за 1ви път видях, че песента е попаднала и в полезрението на чужденците и даже те пеят песента на Марая Кери във варианта Кен Лии.Заедно с много бройните картинки от интернет и клипчета по повод изпълнението на българката осъзнах, че това не е само българска , но и световна истерия.Наред с това се замислих нещо - добре ли е една неука българка със свойто неграмотно изпълнение на международен хит да ни прославя по света, та да се стига до там , че и самата Марая Кери да се говори, че е чула българското изпълнении на Without you.На мен честно казано това не ме кефи особено вече, нещата излязоха извън контрол!Но в крайна сметка това не трябва да ни учудва, наред с глобализацията във всички сфери се глобализира и простотията!Вие как мислите?
Върнете се в началото Go down
https://crazybastards.bulgarianforum.net
sexy lady
King of the universe
King of the universe
sexy lady

Брой мнения : 657
Registration date : 13.11.2007

ПисанеЗаглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии"   За и против интернационалния хит "Кен Лии" EmptyНед Мар 23, 2008 9:56 pm

Масово се плуе по форуми и къде ли не, че то ние с простотия ще станем извеснтни, не с друго! Искам да ви кажа, че истерията сами си я направихме! Тея изроди дето се гърчат на Don`t cha (или там както се пише Tongue ) са не по-малко дебилни и Бога ми американци са и пак не знаят текста! Аз лично мисля, че всичко прекалено много се драматизира! Важното е да хванеш и да се посмееш, колкото повече хора се забавляват, толкова по-добре! Не ни прави по-лошо качество хора това, че навсякъде слушат тази песен! Като поченем със зевзеци като Иван от Мюзик айдъл да се прославяме по света, тогава вече има за какво да се замислим сериозно!

П.С. Това е мойто скромно мнение, което убедена съм ще оплюете масово Laugh Просто гледам малко по-либерално на както Емо я нарече "Аферата Кен Лии"! Хора забавлявайте Crazy се и стига сте се впрягали за такива глупости, имаме си достатъчно лични проблеми да мислим и нищим! Confused
HeagekBaTeH
King of the world
King of the world
HeagekBaTeH

Брой мнения : 417
Registration date : 15.11.2007

ПисанеЗаглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии"   За и против интернационалния хит "Кен Лии" EmptyПон Мар 24, 2008 12:04 am

И според мен се прекалява доста с тази песен. Да ви кажа честно вече започнах да забравям истинския текст на песента от толкова много шум и публикации Smile . Най-лошото е, че горката женица изобщо не си е представяла, че ще стигне чак до там, но както и да е. Нека да изчакаме и да видим до къде ще отиде всичко.
Almighty
Admin
Admin
Almighty

ПисанеЗаглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии"   За и против интернационалния хит "Кен Лии" EmptyПон Мар 24, 2008 2:00 pm

По-добре да не отива на никъде вече , а да спре до тук, защото вече се изтърка и стана банално Evil or Very Mad
Hitman
Human
Human
Hitman

Брой мнения : 79
Registration date : 05.12.2007

ПисанеЗаглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии"   За и против интернационалния хит "Кен Лии" EmptyПон Мар 24, 2008 2:44 pm

Аз гледах един път "изпълнението" , посмях се и край - забравих !
Ти чак и тема си направил - ей така се раздухват нещата. :Wink:
HeagekBaTeH
King of the world
King of the world
HeagekBaTeH

ПисанеЗаглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии"   За и против интернационалния хит "Кен Лии" EmptyПон Мар 24, 2008 3:10 pm

Almighty написа:
По-добре да не отива на никъде вече , а да спре до тук, защото вече се изтърка и стана банално Evil or Very Mad
Дано защото и на мен вече ми писна да слушам само за тази песен
Almighty
Admin
Admin
Almighty

ПисанеЗаглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии"   За и против интернационалния хит "Кен Лии" EmptyПон Мар 24, 2008 3:31 pm

Цитат :
Ти чак и тема си направил - ей така се раздухват нещата. :Wink:
Ей знаех си, че ще се намери някой да го каже тва Laugh
Отворих темата, защото наистина много нашумя изпълнението, което за мен е странно..........трябваше отдавна да е изчезнало, но то продължава да се дискутира и върти в интернет и телевизионното пространство.Това ми е интересно, защо се случва?
sexy lady
King of the universe
King of the universe
sexy lady

ПисанеЗаглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии"   За и против интернационалния хит "Кен Лии" EmptyПон Мар 24, 2008 3:55 pm

Almighty написа:
..........трябваше отдавна да е изчезнало, но то продължава да се дискутира и върти в интернет и телевизионното пространство.Това ми е интересно, защо се случва?

Защото е мега дебилно и защото някой се е постарал да стане такова според мен! Както вече казах ние сами си го направихме толкова известно и широко разпространено! Факт е, че масово хората като чуят песента в оригинал я пеят с измислния текст на Валентина Хасан Laugh Скоро ще се изтърка и ще залезе... VIP
Hitman
Human
Human
Hitman

ПисанеЗаглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии"   За и против интернационалния хит "Кен Лии" EmptyПон Мар 24, 2008 9:05 pm

sexy lady написа:
Защото е мега дебилно и защото някой се е постарал да стане такова според мен! Както вече казах ние сами си го направихме толкова известно и широко разпространено!

Е ние в момента точно това правиме.
Аз се сетих как ще я забравите - викате ме някоя вечер в Акт 16 , аз изкърквам пет големи и почвам да ви пея. Кеф ви Металика, кеф ви Джоуви, а и Джо Кокър ще го докарам ! И за финал ще ви изпея "Обич за двама" на Лия и Кондьо Rolf Rolf Rolf , само че за нея ще ми трябва и фиркана партньорка ( Калинче, навита ли си ? Smile ). И ви гарантирам, че никога вече няма да се сетите за ......... аз вече я забравих !!! Jokingly
sexy lady
King of the universe
King of the universe
sexy lady

ПисанеЗаглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии"   За и против интернационалния хит "Кен Лии" EmptyПон Мар 24, 2008 11:26 pm

Хммм не съм много очарована, че първата ти асоциация с "фиркана партнцорка" е моя милост No2 , но иначе нямаш грижи Thumbs up ! То, дай първо да се видим, пък пиенето и пеенето са лесна работа Tongue
Hitman
Human
Human
Hitman

ПисанеЗаглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии"   За и против интернационалния хит "Кен Лии" EmptyПон Мар 24, 2008 11:58 pm

sexy lady написа:
"фиркана партнцорка"

Е за това говорех ! Laugh
Не се сърди, пък и вие все се хвалите с алкохолни резултати дето и за мен са трудни понякога ( да бе, да) !

Rose
Almighty
Admin
Admin
Almighty

ПисанеЗаглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии"   За и против интернационалния хит "Кен Лии" EmptyВто Мар 25, 2008 12:24 am

ОФТОПИК Evil or Very Mad
SEVI
Star
Star
SEVI

Брой мнения : 169

ПисанеЗаглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии"   За и против интернационалния хит "Кен Лии" EmptyПет Апр 11, 2008 12:44 pm

Марая Кери Вижда Валентина Хасан Кен Лий !

http://zazz.bg/play:a1b50d9a

Тотална излагация Без коментар Surprise
HeagekBaTeH
King of the world
King of the world
HeagekBaTeH

ПисанеЗаглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии"   За и против интернационалния хит "Кен Лии" EmptyПет Апр 11, 2008 1:35 pm

SEVI написа:
Марая Кери Вижда Валентина Хасан Кен Лий !

http://zazz.bg/play:a1b50d9a

Тотална излагация Без коментар Surprise

Е, поне я видя най-после Smile
Almighty
Admin
Admin
Almighty

ПисанеЗаглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии"   За и против интернационалния хит "Кен Лии" EmptyПет Апр 11, 2008 1:43 pm

Бе не разбрах какво точно обясняваше Марая след като видя нашето изпълнение, понеже не знам френски, ама май не беше нещо толкова лошо.........важното е, че се сдържа и не изпадна в бурен смях :Wink:
SunSeeker
Superstar
Superstar
SunSeeker

Брой мнения : 193

ПисанеЗаглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии"   За и против интернационалния хит "Кен Лии" EmptyСъб Апр 12, 2008 5:02 pm

Вчера го даваха по новините,каза нещто от сорта че...подкрепя Валентина и и се възхищава един вид за това че е имала смелостта да го изпее на сцена.Абе с 2 думи някви пълни глупости.
http://kunki.org
rampage
Moderator
Moderator
rampage

Брой мнения : 111

ПисанеЗаглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии"   За и против интернационалния хит "Кен Лии" EmptyПон Апр 14, 2008 4:40 pm

Almighty написа:
...понеже не знам френски, ама май не беше нещо толкова лошо.........важното е, че се сдържа и не изпадна в бурен смях :Wink:

Братле по-скоро се възмути как някой се гаври с нейната песен, ама запази самообладание Laugh
http://banditi.no-ip.org/photo
sexy lady
King of the universe
King of the universe
sexy lady

ПисанеЗаглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии"   За и против интернационалния хит "Кен Лии" EmptyПон Апр 14, 2008 4:53 pm

Мен ако питате на Марая Кери й дреме на шапката точно коя е Валентина Хасан и как й изпяла песента. Laugh Не се впечатли ама грам от това, което й показаха. Ние тука в България сме тези, които създадохме истерия около този случай и го раздухме навсякъде. Crazy
Almighty
Admin
Admin
Almighty

ПисанеЗаглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии"   За и против интернационалния хит "Кен Лии" EmptyПон Апр 14, 2008 6:11 pm

И продължаваме обаче Laugh
yana85
King of the world
King of the world
yana85

Брой мнения : 368
Registration date : 23.11.2007

ПисанеЗаглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии"   За и против интернационалния хит "Кен Лии" EmptyПон Апр 14, 2008 10:24 pm

И аз си мислех, че на Марая Кери не й направи голямо впечатление от това, което й показаха... не се впечатли много...просто беше длъжна да отговори нещо, ама беше съвсем лаконично Smile
rampage
Moderator
Moderator
rampage

Брой мнения : 111

ПисанеЗаглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии"   За и против интернационалния хит "Кен Лии" EmptyВто Апр 15, 2008 11:22 am

Айде айде, не се била впечатлила...ако и беше изпаля поне песента на английски та да прилича на нещо, а то... като видях как се усмихва като дебил предполагам, че си е казала нещо от сорта - "Абе тея нещо ебават ли ме с тая...." Да не говорим, че мозъчните и клетки се напрегнаха до предела си за да се сети какво е България и за какво се бори... Друг е въпроса дали е успяла ... Finger
http://banditi.no-ip.org/photo
Almighty
Admin
Admin
Almighty

ПисанеЗаглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии"   За и против интернационалния хит "Кен Лии" EmptyВто Апр 15, 2008 1:03 pm

хахаххахах коментара ти е трепач брат Laugh
Almighty
Admin
Admin
Almighty

ПисанеЗаглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии"   За и против интернационалния хит "Кен Лии" EmptyСря Апр 16, 2008 6:00 pm

........и продължаваме Surprise
http://www.cafepress.com/kenlee
sexy lady
King of the universe
King of the universe
sexy lady

ПисанеЗаглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии"   За и против интернационалния хит "Кен Лии" EmptyСря Апр 16, 2008 7:24 pm

E това вече тотално ме закопа Confused
SunSeeker
Superstar
Superstar
SunSeeker

Брой мнения : 193

ПисанеЗаглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии"   За и против интернационалния хит "Кен Лии" EmptyСря Апр 16, 2008 8:04 pm

Простотията ходи по хорат ей
http://kunki.org
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: За и против интернационалния хит "Кен Лии"   За и против интернационалния хит "Кен Лии" Empty

За и против интернационалния хит "Кен Лии"
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Funky House :: Your first category :: Дискусии-
Идете на: