| Националния отбор по волейбол | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
sexy lady King of the universe
Брой мнения : 657 Age : 38 Registration date : 13.11.2007
| Заглавие: Националния отбор по волейбол Пон Ное 19, 2007 12:34 pm | |
| Момчета вече са с 2 победи, 3:1 с/у Бразилия и 3:1 с/у Египет! има още 10 мача! Надявам се поне този път да не се изложат накрая, а да успеят да завършат в първите 3 и да спечелят квота за Олимпийските игри! Неприятното е че мачовете са към 6 часа сутринта и аз лично е абсурд да стана да ги гледам П.П. извинявам се за грешната информация за първия ни противник, който всъщност е Испания и благодаря на Емо, че забеляза и ме поправи!
Последната промяна е направена от на Пон Ное 19, 2007 1:02 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Ving King of the world
Брой мнения : 370 Registration date : 13.11.2007
| Заглавие: Re: Националния отбор по волейбол Пон Ное 19, 2007 12:37 pm | |
| а дано!иначе аз сутринта гледах мача с Египет бе не сме много във форма ама нищо дано да се справим! | |
|
| |
Almighty Admin
Брой мнения : 886 Age : 39 Registration date : 12.11.2007
| Заглавие: Re: Националния отбор по волейбол Пон Ное 19, 2007 12:50 pm | |
| Кали , само че информацията ти е малко грешна.1вата ни победа е срещу Европейския шампион Испания, а не Бразилия. Успех на момчетата | |
|
| |
| Заглавие: Re: Националния отбор по волейбол Пон Ное 19, 2007 12:58 pm | |
| Ей да бе верно! Много съм зле! Хаха ужас! П.П. Ving ти по кое време ставаш бе човек! Откъде тоя power? :shock: | |
|
| |
Ving King of the world
| Заглавие: Re: Националния отбор по волейбол Пон Ное 19, 2007 1:01 pm | |
| хахаха ми аз почти не съм си лягал :D | |
|
| |
HeagekBaTeH King of the world
Брой мнения : 417 Age : 39 Registration date : 15.11.2007
| Заглавие: Re: Националния отбор по волейбол Пон Ное 19, 2007 1:44 pm | |
| Е че защо да не станеш в 6:00 да го гледаш.Волейбола е най-успешния колективен спорт за България нека да му отдадем нужното уважение :) ПС:Усещам как пак ще ги премажем тия бразилчета! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Националния отбор по волейбол Пон Ное 19, 2007 2:01 pm | |
| - Ving написа:
- хахаха ми аз почти не съм си лягал :D
Хахахаха какви сме алкохолици всички! Тая седмица всеки будува по нощите | |
|
| |
| Заглавие: Re: Националния отбор по волейбол Пон Ное 19, 2007 2:03 pm | |
| HeagekBaTeH то лошо няма и съм съгласна, че си заслужава, но физически не ми е възможно да го сътворя тоя героизъм да стана в 6 :lol: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Националния отбор по волейбол Пон Ное 19, 2007 2:26 pm | |
| - sexy lady написа:
- HeagekBaTeH то лошо няма и съм съгласна, че си заслужава, но физически не ми е възможно да го сътворя тоя героизъм да стана в 6 :lol:
Спокойно, и аз не станах да го гледам мача.То беше ясно че ще ги смачкаме.За Бразилия и САЩ бих станал да го гледам обаче :) | |
|
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: Националния отбор по волейбол Вто Ное 20, 2007 11:28 am | |
| Смачкахме и Пуерто Рико...... Мачкайте момчетаааааааааа | |
|
| |
| Заглавие: Re: Националния отбор по волейбол Вто Ное 20, 2007 11:59 am | |
| Даааам!!! САЩ и Бразилия вече имат по една загуба! Вървим добре, но ние българите винаги накрая осираме нещата, така че аз лично не бързам да се радвам :P | |
|
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: Националния отбор по волейбол Вто Ное 20, 2007 12:36 pm | |
| Много си черногледа Калина.........аз пък се радвам | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Националния отбор по волейбол Вто Ное 20, 2007 12:45 pm | |
| | |
|
| |
Ving King of the world
| Заглавие: Re: Националния отбор по волейбол Чет Ное 22, 2007 3:12 pm | |
| e осрахме се по волейбол!така че пак за нищо не ставаме! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Националния отбор по волейбол Чет Ное 22, 2007 3:50 pm | |
| Споко, има още мачове! Надявам се да нарушим традицията да се осираме, макар че доста се съмнявам! | |
|
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: Националния отбор по волейбол Чет Ное 22, 2007 5:19 pm | |
| - sexy lady написа:
- Almighty написа:
- Много си черногледа Калина.........аз пък се радвам
Лелеле само ме храниш днес Не съм черногледам, просто такива са фактите за съжаление! Във всичките ни колективни спортове и в индивидуалните....манталитет ни е! Ех Кали сигурно "манталитет" е най-използваната дума в речника ти!За малка държава, каквато е България имаме доста успехи, както в колективните, така и в индивидуалните спортове! Днес загубихме от САЩ, и въпреки, че не гледах мача го следих онлайн и разбрах, че момчетата се бориха до края!От една загуба не могат да се правят генерални заключения! Успех на момчетата по натам P.S. и не те храня..........нарочно,а просто изказвам мнение | |
|
| |
| Заглавие: Re: Националния отбор по волейбол Чет Ное 22, 2007 5:40 pm | |
| - sexy lady написа:
- Споко, има още мачове! Надявам се да нарушим традицията да се осираме, макар че доста се съмнявам!
Ей заядливко!Нещо само ме ядеш на тази тема! Първо "манталитет" както виждаш не съм употребила Второ 1 загуба не значи, че сме се усрали, има много мачове още. В момента и ние, и САЩ и Бразилия сме с по 1 загуба ако не се лъжа. И за не знам кой път ще кажа, че не съм против момчетата, напротив кефя им се, защото могат и са добри, но понякога не са достатъчно мотивирани и концентрирани и за няколко мача пропиляват постигнатото до момента и възможността да вземат медали. | |
|
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: Националния отбор по волейбол Чет Ное 22, 2007 9:09 pm | |
| Такаааааа..........Кали ако прочетеш внимателно края на поста ми ще видиш, че изрично съм написал, че не се заяждам!Не в предишния си, но малко по-назад отново споменаваш "манталитета" като причина за всички беди, независимо дали от спортен или от някакъв друг характер. Това, което искам да кажа е ,че трябва да имаме малко повече вяра в тея момчета!Дори и най-добрите грешат.........случва се, все пак и те са хора | |
|
| |
| Заглавие: Re: Националния отбор по волейбол Чет Ное 22, 2007 9:49 pm | |
| Емо, шегувах се за заядливкото! Всеки си има негово мнение, няма да се ядем заради това, я! Да мисля, че манталитета е проблема, но това сие мое мнение, скоето никой не е нужно да се съгласява! Що се отнася до момчетата...винаги съм вярвала, вярвам и сега! Но предишни пъти са ни разочаровали и затова не изключвам възможността пак да го направят | |
|
| |
Ving King of the world
| Заглавие: Re: Националния отбор по волейбол Пет Ное 23, 2007 10:31 am | |
| Па ни биха БА кво става бе? | |
|
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: Националния отбор по волейбол Пет Ное 23, 2007 11:11 am | |
| Да, днес загубихме петия си мач срещу Бразилия с 3:0.Аз гледах последния гейм само, но си личеше умората от вчерашния тежък мач срещу САЩ.Бразлилците бяха значително по-свежи и ни отнесоха.Сега почиваме един ден и след това играеме срещу Кореа.Дано да разбием жълтата сган | |
|
| |
| Заглавие: Re: Националния отбор по волейбол Пет Ное 23, 2007 11:54 am | |
| Аз ще пропусна да коментирам този път, защото вече всички знаете отлично какво горе-долу бих казала | |
|
| |
| Заглавие: Re: Националния отбор по волейбол Пет Ное 23, 2007 4:20 pm | |
| Ахаахх жълтата сган трябва да ги попилеем направо.Само Русия може да ни се опъне от тук до края на турнира.Все още имаме голям шанс да се класираме за олимпийските игри така че стискайте палци. | |
|
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: Националния отбор по волейбол Пон Ное 26, 2007 11:14 am | |
| Попиляхме жълтата сган, а днес и Австралия Взехме убедителни и ценни победи.Направи ми впечатление обаче, че и срещу тези лекъ съперници не бяхме напълно концентрирани и правехме глупави грешки, а така далеч няма да стигнем.Добре , че е Марто Стоев да им вика на момчетата.Тоя човек ме кефи тотално.Имам чувството, че ако не се класираме за Олимпийските игри ще убие някой от отбора На днешния мач с Австралия даже малките япончета от публиката вееха българското знаме и викаха "Българи юнаци"Ама така трябва, да знаят кой е господаря | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Националния отбор по волейбол | |
| |
|
| |
| Националния отбор по волейбол | |
|