| Защо Англия не можа да се класира на Евро 2008? | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Almighty Admin
Брой мнения : 886 Age : 39 Registration date : 12.11.2007
| Заглавие: Защо Англия не можа да се класира на Евро 2008? Чет Ное 22, 2007 9:33 pm | |
| Предполагам вече сте разбрали за врерашната драма на стадион "Уембли"........ако все още не сте научили ето кратко инфо:) Отборът на Англия ще пропусне европейското първенство по футбол през 2008-а година в Австрия и Швейцария, след като допусна загуба с 2:3 от тима на Хърватия като домакин в последна среща от група E, играна на стадион "Уембли". Възпитаниците на Стийв Макларън се нуждаеха от равенство, за да подпечатат визите си за Евро'2008, но претърпяха пълен провал. За сметка на островитяните на еврофиналите ще играе тимът на Русия, който се наложи над аутсайдера Андора с 1:0 и финишира на второ място в групата с 24 точки. Хърватия завърши на върха с 29 точки. Та искам да ви попитам , защо според вас стана така? За мен Английското първенство е най-силното и най-атрактивно в света, там играят най-добрите играчи, а и треньорите са от класа.В английската висша лига се въртят толова пари, колкото не можете да си представите!Школи, бази .......и т.н. са им в най-доброто възможно състояние.Като цяло все неща, които говорят за една велика футболна сила...............на която обаче националния отбор не можа да се класира на Европейското!Защо според вас стана така? | |
|
| |
HeagekBaTeH King of the world
Брой мнения : 417 Age : 39 Registration date : 15.11.2007
| Заглавие: Re: Защо Англия не можа да се класира на Евро 2008? Пет Ное 23, 2007 4:09 pm | |
| Защото са пълни нещастници, затова не можаха и да се класират. | |
|
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: Защо Англия не можа да се класира на Евро 2008? Пет Ное 23, 2007 4:14 pm | |
| Тва, че е така, е така и всички го видяхме,но се обоснови брато Страшно добри индивидуални играчи, но като отбор кръгла нула! Поне аз така мисля............... | |
|
| |
| |
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: Защо Англия не можа да се класира на Евро 2008? Пет Ное 23, 2007 4:48 pm | |
| Напълно съгласен!Ако се класират за големите футболни форуми не правят нищо запомнящо се!Май , че им липсва един добър треньор.Сега след като Стийв макларън изхвърча от поста треньор, най-спряганото име за тази длъжност е това на Муриньо......... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Защо Англия не можа да се класира на Евро 2008? Пет Ное 23, 2007 4:50 pm | |
| - Almighty написа:
- Напълно съгласен!Ако се класират за големите футболни форуми не правят нищо запомнящо се!Май , че им липсва един добър треньор.Сега след като Стийв макларън изхвърча от поста треньор, най-спряганото име за тази длъжност е това на Муриньо.........
Мисля си че треньора не е виновен токкова колкото си мислят всички.Не видях никакъв хъс и желание за игра в англичаните.Повечето им действия бяха по-скоро нервни и припряни, а така не се печели мач. | |
|
| |
sexy lady King of the universe
Брой мнения : 657 Age : 38 Registration date : 13.11.2007
| Заглавие: Re: Защо Англия не можа да се класира на Евро 2008? Пет Ное 23, 2007 4:50 pm | |
| Еми според мен точно това, че всички са големи имена е причината. Явно всеки се изживява като голяма звезда и в крайна сметка очевидно не могат да се сработят добре! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Защо Англия не можа да се класира на Евро 2008? Пет Ное 23, 2007 4:57 pm | |
| | |
|
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: Защо Англия не можа да се класира на Евро 2008? Пет Ное 23, 2007 5:11 pm | |
| Мойто мнение е ,че наистина треньора е виновен за слабото представяне на Англия.Именно ролята на треньора е да нахъса играчите.Вярно, че мача беше с голям залог, но това не е оправдание за отбор като Англия. А за това, че има толкова звезди в отбора не мисля, че е пречка да се представят добре.Просто трябва да се намери печелившата формула за тяхното сработване като едно цяло! | |
|
| |
Boicheca Human
Брой мнения : 95 Age : 41 Location : София-Е.Марков Registration date : 13.11.2007
| Заглавие: Re: Защо Англия не можа да се класира на Евро 2008? Съб Ное 24, 2007 1:45 am | |
| Е несериозно и глупаво даже е да се каже за отбора Англия че са нещастници. Каквото и да се пише или говори причините са едни:
Отбора е в криза Калпав треньор Никога вината не е само е треньора винаги има и в играчите Всеки отбор е бил е криза имал е страшни падения и големи успехи... Аз лично бих казал че това е затишие преди бурия.... | |
|
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: Защо Англия не можа да се класира на Евро 2008? Съб Ное 24, 2007 2:30 pm | |
| Тука съм съгласен, че не можеш да наречеш отбор като Англия просто "нещастници"..........особено като тази страна е родина на футбола! Аз успехите и паденията си прав Кире, но също е факт ,че от доста време Английският национален отбор не е постигнал нищо запомнящо се (май най-много на 1/4 или 1/2 финал на световно или европейско - не съм сигурен) и трябват радикални промени, за да се постигне нещо, но дали това ще стане скоро, само времето ще покаже!Изстрадалите английски фенове, обаче ще трябва да почакат още време да се случи такова нещо! | |
|
| |
sexy lady King of the universe
Брой мнения : 657 Age : 38 Registration date : 13.11.2007
| Заглавие: Re: Защо Англия не можа да се класира на Евро 2008? Съб Ное 24, 2007 2:35 pm | |
| Хич не са толкова изстрадали английските фенове според мен! Имат си утехата, че клубния им футбол е добър, интересен и на ниво! Виж ние определено можем да се наречем изстрадали фенове, защото националния ни тим е зле, а картинката в родното първенство е направо трагична! | |
|
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: Защо Англия не можа да се класира на Евро 2008? Съб Ное 24, 2007 2:46 pm | |
| Не просто добър , за мен той е най-добрия При нас случая е малко по-различен.Ние нямаме първенство, имаме няколко добри играчи в чужбина и не може с това да очакваме да имаме добър нациоанален отбор.Едва ли някой от нашите фенове очаква кой знае колко много от отбора.Докато с Англия нещата са на другия полюс. Имат куп добри играчи и големи очаквания от тях, но за сега нищо. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Защо Англия не можа да се класира на Евро 2008? | |
| |
|
| |
| Защо Англия не можа да се класира на Евро 2008? | |
|