Almighty Admin
Брой мнения : 886 Age : 39 Registration date : 12.11.2007
| Заглавие: Жребия за Световното по футбол ЮАР 2010 Нед Ное 25, 2007 7:51 pm | |
| Световният шампион Италия, Ирландия, Кипър, Грузия и Черна гора са съперниците на българският национален отбор по футбол в предстоящите квалификации за определяне на финалистите на Световното първенство по футбол през 2010 г, което ще се проведе в Южноафриканската република (ЮАР). България се включи в жребия като участник във втора урна, където бяха европейските тимове, класирани от десето до 18-то място в ранглистата на ФИФА. Двубоите в Зона Европа започват през септември 2008 г. и приключват през ноември 2009-та.Регламентът: Участниците в квалификационния цикъл от зона Европа се разпределят в девет групи (осем от шест и една от пет отбора). За Мондиал 2010 директно се класират първенците във всяка група. Вторите отбори в осем oт деветте групи (най-слабият втори отпада) играят баражи за определяне на останалите четири селекции. Европа има общо 13 квоти за участие. Какво ще кажете за жребия а?Аз мисля , че е добър и имаме големи шансове да се класираме.Освен очевидния фаворит в групата , световния шампион Италия другите отбори са под нашето ниво.Класира ме се втори в групата и смалко повече късмет в баражите сме на световнто | |
|
HeagekBaTeH King of the world
Брой мнения : 417 Age : 39 Registration date : 15.11.2007
| Заглавие: Re: Жребия за Световното по футбол ЮАР 2010 Пон Ное 26, 2007 12:43 am | |
| Е браво, Емо този път си зареден с оптимизъм.Лошото е че за световоно пъевенство се класира директно първият отбор, а 2-рите играят баража и не се знае какво ще се получи.Мисля си че Италя ще са първи а оставна ЕЙРЕ и България да се борят да 2-рото място.Дано поне да успеем за световното да се класираме че няма да издържа още един цикъл без голямо първенство. | |
|
Almighty Admin
Брой мнения : 886 Age : 39 Registration date : 12.11.2007
| Заглавие: Re: Жребия за Световното по футбол ЮАР 2010 Пон Ное 26, 2007 1:13 am | |
| Ако всичко е наред трябва да сме 2ри в групата.Само дано да имаме късмет с баражите! | |
|
sexy lady King of the universe
Брой мнения : 657 Age : 38 Registration date : 13.11.2007
| Заглавие: Re: Жребия за Световното по футбол ЮАР 2010 Пон Ное 26, 2007 10:17 am | |
| И аз мисля, че групаа е много добра! Е има кой да ни спъне винаги, но аз мисля че този път момчетата трябва да се справят с квалификациите! Ще видеим де | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Жребия за Световното по футбол ЮАР 2010 | |
| |
|