Както казах и аз не съм много запознат с нея, но ето описание на една малко по- стара версия :
"Total Commander Ultima Prime 2.8 съдържа разширено основно меню и toolbar, допълнителни програми, множество плъгини и много различни инструменти. Новото в тази версия е : AIMP classic (плейър подобен на WinAmp). Програмата разполага с два панела за работа с файлове, вградени модули за преглеждане, редактиране и архивиране на файлове, вграден FTP мениджър, модул за сравняване на файлове, модул за откриване на дублиращи се файлове и още десетки страхотни опции, които го превръщат в най-добрата програма от този род.Поддържа множество plugin-и и е с много приятен и удобен за ползване интерфейс."
Лошото е, че я изтеглих от чужд тракер и сега не мога да се сетя от кой, а я изтрих от торент клиента. Та това си е файлов мениджър, като експлоръра на уиндоус, но с вградени екстри. Мислех да го кача в Замундата, ама адски ме мързи та ако искаш дай един скайп - па да видим за колко време ще получиш 80 мв.