Funky House
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Funky House

You will never walk alone....

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Интересни Програми

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
Ving
King of the world
King of the world
Ving

Брой мнения : 370
Registration date : 13.11.2007

Интересни Програми Empty
ПисанеЗаглавие: Интересни Програми   Интересни Програми EmptyВто Дек 04, 2007 12:52 pm

Предлагам в този раздел да пускаме програми който са интересни и полезни както за начинаещи така и за професионалисти (не визирам себе си).Нека да има скрийн-шотове и малко текст горе долу за какво става дума!Евалата на Бахата където пуска Google Earth.
Върнете се в началото Go down
Hitman
Human
Human
Hitman

Брой мнения : 79
Registration date : 05.12.2007

Интересни Програми Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интересни Програми   Интересни Програми EmptyНед Дек 16, 2007 7:04 pm

От няколко дена се боря с новия си файлов мениджър - Total Commander Ultima Prime 3.3, и да ви кажа съм силно впечатлен. Тва чудо има почти всичко дето може да ви потрябва - вграден KMPlayer (тия корейци ми скриха шапката - до сега нямам неразчетен файл от него), аудиоплеър AIMP2 който изглежда много приятно, текстови редактор, програма за разглеждане и редактиране на снимки, торент клиент и още много такива бръмбазлъци. Още го разучавам, ама вече ме радва много.

Интересни Програми 9157ac0a3af6b237

Интересни Програми B0e20cd4de69ab3d

На втория пик се вижда аудиоплеърчето - удобно е и изглежда добре. Извинявам се за постната информация, ама съм си лаик в тия работи.
Almighty
Admin
Admin
Almighty

Брой мнения : 886
Registration date : 12.11.2007

Интересни Програми Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интересни Програми   Интересни Програми EmptyНед Дек 16, 2007 7:17 pm

Hitman я дай повече информация ако имаш възможност, защото на мен ми стана интересно.Тва нещо като пакет от програми ли е?
https://crazybastards.bulgarianforum.net
Hitman
Human
Human
Hitman

Брой мнения : 79
Registration date : 05.12.2007

Интересни Програми Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интересни Програми   Интересни Програми EmptyНед Дек 16, 2007 7:34 pm

Както казах и аз не съм много запознат с нея, но ето описание на една малко по- стара версия :
"Total Commander Ultima Prime 2.8 съдържа разширено основно меню и toolbar, допълнителни програми, множество плъгини и много различни инструменти. Новото в тази версия е : AIMP classic (плейър подобен на WinAmp). Програмата разполага с два панела за работа с файлове, вградени модули за преглеждане, редактиране и архивиране на файлове, вграден FTP мениджър, модул за сравняване на файлове, модул за откриване на дублиращи се файлове и още десетки страхотни опции, които го превръщат в най-добрата програма от този род.Поддържа множество plugin-и и е с много приятен и удобен за ползване интерфейс."

Лошото е, че я изтеглих от чужд тракер и сега не мога да се сетя от кой, а я изтрих от торент клиента. Та това си е файлов мениджър, като експлоръра на уиндоус, но с вградени екстри. Мислех да го кача в Замундата, ама адски ме мързи та ако искаш дай един скайп - па да видим за колко време ще получиш 80 мв.
Almighty
Admin
Admin
Almighty

Брой мнения : 886
Registration date : 12.11.2007

Интересни Програми Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интересни Програми   Интересни Програми EmptyНед Дек 16, 2007 7:51 pm

Мерси за инфото Ok Беше ми интерсно какво точно представлява, но иначе не знам дали ще ми е от полза........
https://crazybastards.bulgarianforum.net
Ving
King of the world
King of the world
Ving

Брой мнения : 370
Registration date : 13.11.2007

Интересни Програми Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интересни Програми   Интересни Програми EmptyСря Апр 09, 2008 10:59 am

бе чудих се къде да го постна това ама реших тука да го сложа.
та... слагам линк към една "програмка" която аз съм правил!не е кой знае какво ама....
става дума за календар.мн тъпо звучи ама какво да направя....
та ако искате да видите какво съм направил ето линка от където можете да си го свалите
http://4storing.com/1vlcl/172bb2cb06871f9da8e913ea54486cd5.html
в зип'а има .NET framework 3.0 , който трябва да инсталирате преди да пуснете програмката.Това са библиотеки на ония монополистите, който предполагам че по някое време ще ви потрябват за да ви тръгнат някой техни приложения!е това е от мен за сега

П.С. Не ме жалете с критиките!
shopinio
Monkey
Monkey

Брой мнения : 1
Registration date : 08.09.2009

Интересни Програми Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интересни Програми   Интересни Програми EmptyВто Сеп 08, 2009 2:22 am

http://zamunda.net/details.php?id=184441&hit=1 eto q programkata koqto pi4a spomena sry 4e pi6a taka no mi e bugnato ne6ty kajete nekoq programa kade da si pi6a s A S D i da izliza a с д
Sponsored content

Интересни Програми Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интересни Програми   Интересни Програми Empty

Интересни Програми
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Funky House :: Your first category :: Хакери-