Funky House
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Funky House

You will never walk alone....

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Какво искате за коледа?

Go down 
+7
SunSeeker
fluffy
yana85
HeagekBaTeH
sexy lady
Ving
Almighty
11 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Какво искате за коледа?
Да те пребия!
Какво искате за коледа? - Page 4 Vote_lcap25%Какво искате за коледа? - Page 4 Vote_rcap
 25% [ 3 ]
Кюфте с малко лютеничка
Какво искате за коледа? - Page 4 Vote_lcap8%Какво искате за коледа? - Page 4 Vote_rcap
 8% [ 1 ]
Билет за боксовия мач м/у Дядо Коледа и Дядо Мраз
Какво искате за коледа? - Page 4 Vote_lcap8%Какво искате за коледа? - Page 4 Vote_rcap
 8% [ 1 ]
Бебе
Какво искате за коледа? - Page 4 Vote_lcap0%Какво искате за коледа? - Page 4 Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Шише ракия и кисели краставици
Какво искате за коледа? - Page 4 Vote_lcap25%Какво искате за коледа? - Page 4 Vote_rcap
 25% [ 3 ]
Да отсека всички елхи на света и да ги запаля
Какво искате за коледа? - Page 4 Vote_lcap0%Какво искате за коледа? - Page 4 Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Прасе
 8% [ 1 ]
Е*ал съм му майката
 25% [ 3 ]
Общо гласове : 12

Poll closed

АвторСъобщение
Almighty
Admin
Admin
Almighty

Брой мнения : 886
Registration date : 12.11.2007

Какво искате за коледа? - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Какво искате за коледа?   Какво искате за коледа? - Page 4 EmptyПет Дек 21, 2007 12:56 pm

Въпреки, че знам вече коя си, не знам къде да заведа прасето.Така, че сложи на кайшката на прасето бележка с адреса си ,за да знае къде да ходи и да не се загубиTongue

Абе хора при вас появи ли се нещо като Коледно настроение...........при мен се появиSmile
Върнете се в началото Go down
https://crazybastards.bulgarianforum.net
sexy lady
King of the universe
King of the universe
sexy lady

Брой мнения : 657
Registration date : 13.11.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво искате за коледа?   Какво искате за коледа? - Page 4 EmptyПет Дек 21, 2007 1:28 pm

Настроение има, но Коледно....определено НЕ! Предполагам, че от утре може евентуално да ме обземе и такова, като си украся елхата santa
yana85
King of the world
King of the world
yana85

Брой мнения : 368
Registration date : 23.11.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво искате за коледа?   Какво искате за коледа? - Page 4 EmptyПет Дек 21, 2007 1:36 pm

Ама, ти още ли не си си украсила елхата?

При мен настроението вече е коледно и то от няколко дни santa
И много се радвам, че Емо днес се държи подобаващо Tongue , та Коледното ми настроение се запазва, поне на този етап :Wink:
sexy lady
King of the universe
King of the universe
sexy lady

ПисанеЗаглавие: Re: Какво искате за коледа?   Какво искате за коледа? - Page 4 EmptyПет Дек 21, 2007 1:46 pm

Не съм Cry Нямам време, а както казах и Коледно настроение. Ако него го имаше щях да намеря 30 минути за да я направя, но....уви липсва What a Face
Almighty
Admin
Admin
Almighty

ПисанеЗаглавие: Re: Какво искате за коледа?   Какво искате за коледа? - Page 4 EmptyПет Дек 21, 2007 1:46 pm

Калинче, при мен пък е точно обратното - напоследък нямам никакво настроение, но сега като наближава Коледа се чувствам добре и усещам, че наближава празникаSmile
Яна успя да ми предаде своето коледно настроение:Wink:
Мен нещо обаче ме мързи да украсявам елха............имам една на десктопа на PCто............. и свети дажеLaugh
yana85
King of the world
King of the world
yana85

ПисанеЗаглавие: Re: Какво искате за коледа?   Какво искате за коледа? - Page 4 EmptyПет Дек 21, 2007 1:54 pm

Цитат :
Яна успя да ми предаде своето коледно настроение
Мен нещо обаче ме мързи да украсявам елха............имам една на десктопа на PCто............. и свети даже

Много се радвам, че успявам да предавам Коледното настроение и на другите около мен Smile Кали, може и ти да дойдеш, за да ти предадем хубавото настроение Tongue
Ама, Емо, забрави да споменеш, че елхата ти беше изненадата, която ти подготвих сутринта Embarrassed
sexy lady
King of the universe
King of the universe
sexy lady

ПисанеЗаглавие: Re: Какво искате за коледа?   Какво искате за коледа? - Page 4 EmptyПет Дек 21, 2007 1:56 pm

Дразня се,че всичко става в посления момент, затова може би ми лиспва настроение, пък и имам 1000 неща на главата и нямам търпение да дойде утре, за да почна да ги отмятам едно по едно! Това нещо като стане, може би ще ми стане Коледно Yahoo
sexy lady
King of the universe
King of the universe
sexy lady

ПисанеЗаглавие: Re: Какво искате за коледа?   Какво искате за коледа? - Page 4 EmptyПет Дек 21, 2007 1:59 pm

yana85 написа:
Много се радвам, че успявам да предавам Коледното настроение и на другите около мен Smile Кали, може и ти да дойдеш, за да ти предадем хубавото настроение Tongue
Ама, Емо, забрави да споменеш, че елхата ти беше изненадата, която ти подготвих сутринта Embarrassed

Емииии, Емо може да измисли една среща тея дни за по кафенце или биричка и да се облъчим взаимно с настроение, кой с Коледно, кой обикновено! Dance
yana85
King of the world
King of the world
yana85

ПисанеЗаглавие: Re: Какво искате за коледа?   Какво искате за коледа? - Page 4 EmptyПет Дек 21, 2007 2:10 pm

Много се ентусиазирах, но Емо категорично ме отряза и каза, че не би организирал подобна среща Sad
sexy lady
King of the universe
King of the universe
sexy lady

ПисанеЗаглавие: Re: Какво искате за коледа?   Какво искате за коледа? - Page 4 EmptyПет Дек 21, 2007 2:11 pm

Ми Емо да си гледа работата!!! Devil Дай да си я организираме сами Jokingly
Almighty
Admin
Admin
Almighty

ПисанеЗаглавие: Re: Какво искате за коледа?   Какво искате за коледа? - Page 4 EmptyПет Дек 21, 2007 2:17 pm

Стига с офтопика, това е тема за коледните празници!Аз не се наемам с организирането на срещи.Ако искате си отворете тема и си направете среща, но не пишете тук за товаExclamation
Almighty
Admin
Admin
Almighty

ПисанеЗаглавие: Re: Какво искате за коледа?   Какво искате за коледа? - Page 4 EmptyПон Дек 24, 2007 10:22 pm

Ами пиша ви, за да ви съобща крайните резултати от анкетата :) Най-желаните подаръци тази Коледа са да ме пребиете, Шише ракия и кисели краставици, и е*ал съм му майката Laugh
Дано всеки си получи това, което си е искал най-многоSmile .................не знам само, защо никой не иска бебе.............ей хора нали трябва да увеличиме раждаемостта, всичко е в наши ръце, така че действайте по въпроса :Wink:
Тея дни с някои от вас направо се счупихме от пазаруване и направо измръзнахме, но поне купихме хубави подаръци Smile
Весели празници на вас и семействата ви!
santa
Almighty
Admin
Admin
Almighty

ПисанеЗаглавие: Re: Какво искате за коледа?   Какво искате за коледа? - Page 4 EmptyПон Дек 24, 2007 10:48 pm

Ето и няколко снимки, които направих на добрия старец и елена му, с който май са големи приятели по чашка Beer
Какво искате за коледа? - Page 4 489e9e47cc11a9ed

Какво искате за коледа? - Page 4 Fe9885cba8dbddeb

Какво искате за коледа? - Page 4 818717ab6c3d3d4a
Laugh Laugh Laugh
Ving
King of the world
King of the world
Ving

Брой мнения : 370

ПисанеЗаглавие: Re: Какво искате за коледа?   Какво искате за коледа? - Page 4 EmptyПон Дек 24, 2007 10:52 pm

емка по повод обобщаването на резултатите аз искам единствено да оздравея и то възможно най-скоро!това ми е единствения подарък който искам да получа за Коледа!
Almighty
Admin
Admin
Almighty

ПисанеЗаглавие: Re: Какво искате за коледа?   Какво искате за коледа? - Page 4 EmptyПон Дек 24, 2007 10:57 pm

Копелe не говори така все едно си болен от няква неизлечима болест!Ще оздравееш Hippy
HeagekBaTeH
King of the world
King of the world
HeagekBaTeH

Брой мнения : 417
Registration date : 15.11.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво искате за коледа?   Какво искате за коледа? - Page 4 EmptyПон Дек 24, 2007 11:19 pm

ВСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ Yahoo
sexy lady
King of the universe
King of the universe
sexy lady

ПисанеЗаглавие: Re: Какво искате за коледа?   Какво искате за коледа? - Page 4 EmptyВто Дек 25, 2007 10:38 am

Almighty написа:
Дано всеки си получи това, което си е искал най-многоSmile .................не знам само, защо никой не иска бебе.............ей хора нали трябва да увеличиме раждаемостта, всичко е в наши ръце, така че действайте по въпроса :Wink:

Емо, най-вероятно никой не иска бебе, защото на всички ни е малко раничко, пък и преставяш ли си някой от нас, всички олигофрени и пияници, да стане родител сега affraid
yana85
King of the world
King of the world
yana85

ПисанеЗаглавие: Re: Какво искате за коледа?   Какво искате за коледа? - Page 4 EmptyВто Дек 25, 2007 7:19 pm

Силно се надявам да ми се отдаде възможност да осъществя желанието си, макар и малко след Коледа Tongue

Иначе искам да се похваля, че получих много хубав подарък от брат ми Embarrassed а пък аз въобще не очаквах ...
Hitman
Human
Human
Hitman

Брой мнения : 79
Registration date : 05.12.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво искате за коледа?   Какво искате за коледа? - Page 4 EmptyПон Дек 31, 2007 2:40 am

Ей, Всемогъщия, само дет ми заключи темичката. Като ги гледам, ще се избият да се хвалят кой какво е получил като подарък за Коледа ! А аз оня ден просто исках да се изфукам - и го напрафих дето можах, даже в кафето я сглобихме .... хахах! Smile
Almighty
Admin
Admin
Almighty

ПисанеЗаглавие: Re: Какво искате за коледа?   Какво искате за коледа? - Page 4 EmptyПон Дек 31, 2007 2:45 am

Сори брат, но щеше да се получат 2 еднакви теми и за тва ти я заключих, но въпреки тва си седи снимакта на въдицата ти така че споко :Wink:
Аз предполагам, че всеки си трае , зашото не е получил нищо кой знае колко яко.При мен подаръците бяха в парично изражение.........не че се оплаквам де :Wink:
Hitman
Human
Human
Hitman

Брой мнения : 79
Registration date : 05.12.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво искате за коледа?   Какво искате за коледа? - Page 4 EmptyПон Дек 31, 2007 2:54 am

Е па то си е по- добре пари. Щото иначе е кофти да ви подарят нещо безполезно за вас, а вие да се счупите да повтаряте :"Аууу, много е готино, точно такова исках и т.н. !".
Almighty
Admin
Admin
Almighty

ПисанеЗаглавие: Re: Какво искате за коледа?   Какво искате за коледа? - Page 4 EmptyПон Дек 31, 2007 3:00 am

хахаххахах да има го и тоя момент Laugh
HeagekBaTeH
King of the world
King of the world
HeagekBaTeH

ПисанеЗаглавие: Re: Какво искате за коледа?   Какво искате за коледа? - Page 4 EmptyПон Дек 31, 2007 6:03 pm

По принцип не обичам да се хваля ама щом настоявате Tongue

Какво искате за коледа? - Page 4 0501861

Какво искате за коледа? - Page 4 Canon-pixma-mp210

Какво искате за коледа? - Page 4 1183616619_verbatim_micro_sd

Последната промяна е направена от на Пон Дек 31, 2007 6:17 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Almighty
Admin
Admin
Almighty

ПисанеЗаглавие: Re: Какво искате за коледа?   Какво искате за коледа? - Page 4 EmptyПон Дек 31, 2007 6:14 pm

А бои искаш ли?
HeagekBaTeH
King of the world
King of the world
HeagekBaTeH

ПисанеЗаглавие: Re: Какво искате за коледа?   Какво искате за коледа? - Page 4 EmptyПон Дек 31, 2007 6:18 pm

Almighty написа:
А бои искаш ли?
Rolf VIP
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Какво искате за коледа?   Какво искате за коледа? - Page 4 Empty

Какво искате за коледа?
Върнете се в началото 
Страница 4 от 6Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Funky House :: Your first category :: Дискусии-
Идете на: