Funky House
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Funky House

You will never walk alone....

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Четете ли?

Go down 
+3
rampage
Ving
Almighty
7 posters
АвторСъобщение
Almighty
Admin
Admin
Almighty

Брой мнения : 886
Registration date : 12.11.2007

Четете ли? Empty
ПисанеЗаглавие: Четете ли?   Четете ли? EmptyСря Дек 05, 2007 12:44 pm

Така я да видиме сега кой не четеLaugh Питам ви четете ли, и ако да какво по точно - книги (романи), специализирана литература (за маркетинг, компютри, дърворезба и др.), списания,вестници (в интернет или на хартиен носител) или въобще не четете?
Тази тема е провокирана от едни интересен факт, който се забелязва при мен.Когато бях дете въобще не обичах да чета,родителите ми постоянно ме караха и се карахме много яко за това.Сега обаче като се сетя какво ме караха да чета нищо чудно, че съм се дърпал.На много от вас ще им се стори чудно, но никога на мен не са ми харесвали романите, измислени историй, ако ще и да са на световноизвестни автори.Пробвал съм се да чета такива книги, но нещо не ми грабват интереса.Повечко почнах да чета като станах студент, но това беше неизбежно, защото трябваше да си взимам изпитите!Сега обаче нещата седят по друг начин.Маркетинга ми завъртя главата и разбрах, че това е нещото с което искам да се занимавам и постоянно чета различни специализирани статии в тази област, за да знам как се развиват нещата в тази сфера и за да се уча.Мога да кажа, че един роман със сигурност не може да предизвика такъв интерес в мен, освен ако не е по действителни събития, но тогава май няма да е роман (не съм добре запознатEmbarrassed )
В крайна сметка се радвам, че открих литература, която ми е интересна за четене.100% застъпвам идеята, че трябва да се чете, независими какво, за да се обогатява човек.В противен случай мозъка му залояваHippy
Върнете се в началото Go down
https://crazybastards.bulgarianforum.net
Ving
King of the world
King of the world
Ving

Брой мнения : 370
Registration date : 13.11.2007

Четете ли? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Четете ли?   Четете ли? EmptyСря Дек 05, 2007 12:59 pm

Емка хаха евалата за Маркетинга!Аз да ти кажа честно в послесно време грам ама грам не чета никаква литература.Нещо в последно време изгубих интерес към абсолютно всичко.То да ти кажа си личи кога човек чете и кога не!е аз съм от втория тип за момента!надявам се скоро време да стана от първия Smile
rampage
Moderator
Moderator
rampage

Брой мнения : 111
Registration date : 15.11.2007

Четете ли? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Четете ли?   Четете ли? EmptyСря Дек 05, 2007 1:00 pm

Бате, замислял ли си се, че всичката тая простотия която се носи по училищата, нета и къде ли още не, се дължи на супер затъпяващите тинейджъри, които по-далече от оная си работа, teenproblem и новата дрешка не вижда... Примери много, не ми се търси въобще. Мога да кажа за себе си, че не чета много. Причината е, че по цял ден бачкам и няма кога. Четенето ми е предимно в интернет и не е свързано с нещо конкретно...Интересува ме нещо - чета. Жалко е, но в момента нещата са такива. Художествена литература си е художествена литература, нищо не може да я замени...
http://banditi.no-ip.org/photo
Almighty
Admin
Admin
Almighty

Четете ли? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Четете ли?   Четете ли? EmptyСря Дек 05, 2007 1:22 pm

Е не си мислете, че аз съм голямата читанка.Ванка това, което каза си мисля , че е така при всеки.Има моменти , в който на човек с нищо не му се занимава та камо ли да чете.Разбира се, че този въпрос е и свързан с времето.Дори обаче и прочитането на новините днес си е някакво четене, малко или много си обогатяваш речника и кръгозора.А за поколенията след нас (няколко години, защото тука май сме различни набори повечето) нямам думи просто - това което Марто каза (новите дрешки, напивания и купони)е напълно вярно, макар че има и доста умни младежи, който не си пилеят времето с глупости.На фона на повечето, обаче те са рядкост.
sexy lady
King of the universe
King of the universe
sexy lady

Брой мнения : 657

Четете ли? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Четете ли?   Четете ли? EmptyСря Дек 05, 2007 2:07 pm

Не обичам да чета кой знае колко много! И мен като малка ме караха и много мразех! За първи път ми се дочете книга след първата сесия в университета, но този път (за ралзика от сесията) за развлечение! Сега през няколко месеца супер много ми се чете, но трудно намирам стойностни книжки, който да ме грабнат Sad Според мен четенето на книга е една страхотна възможност човек да избяга от реалността и да се отнесе в един свят, който до голяма степен е създаден от автора на книгата, но се доразвива, благодарение на въобразжението ни.
Що се отнася за четенето като цяло, на каквато и да е литература, според мен не само обогатява речника и кръгозора, а и правописа ни! Хора всички тук сме достатъчно интелигентни и пишем грамотно, но на какви абсурди попадам.... R U Insane (любимото ми е "фюлми", написано няколко пъти на 1 страница, което доказва, че не е просто грешка от бързане, а една жестока заблуда за правописа на тази дума)
Almighty
Admin
Admin
Almighty

Четете ли? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Четете ли?   Четете ли? EmptyСря Дек 05, 2007 2:20 pm

Не знам защо, но при мен не се получава това с книгата - да избягам от реалността.По-скоро го постигам чрез филми
SunSeeker
Superstar
Superstar
SunSeeker

Брой мнения : 193

Четете ли? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Четете ли?   Четете ли? EmptyСря Дек 05, 2007 2:23 pm

Ейии браво ,вие ме подсетихте ,че бях хванал една книжка и днеска може да си поизгувя времето с това.
http://kunki.org
sexy lady
King of the universe
King of the universe
sexy lady

Четете ли? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Четете ли?   Четете ли? EmptyСря Дек 05, 2007 2:29 pm

Онази яката, която четеше един път на работа?? Има и филм?? И беше доста интересен сюжета, но не го помня Don't know
SunSeeker
Superstar
Superstar
SunSeeker

Брой мнения : 193

Четете ли? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Четете ли?   Четете ли? EmptyСря Дек 05, 2007 2:31 pm

мда,същата
http://import.book.store.bg/product/id-0671004107/contact.html
тя е научна фантастика на един писател учен.Който харесва такива книги ще му хареса,разказва се за проекта SETI -Search for extra terestrial intelligence
http://bg.wikipedia.org/wiki/SETI
Автора и е основател на организацията която междо другото още съществува.Всяка божа нощ някои седи в Мексико и слуша за извънземен сигнал,вярвате или не .
http://kunki.org
sexy lady
King of the universe
King of the universe
sexy lady

Четете ли? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Четете ли?   Четете ли? EmptyСря Дек 05, 2007 2:39 pm

Аааа да, точно така! Като я прочетеш може да я дадеш насам! :Wink:
HeagekBaTeH
King of the world
King of the world
HeagekBaTeH

Брой мнения : 417

Четете ли? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Четете ли?   Четете ли? EmptyСря Дек 05, 2007 5:31 pm

Оооо, Емо, супер тема си пуснал.Четенето ми беше едно от любимите занимания.Помня често че криех книги зад леглото ми защото по цял ден четях и не учех за училище.Чак когато станах в 12-ти клас и трябваше да уча за изпита спрях да чета книги.Днес прочитам основно интернет новините и някой или друг вестник.Нямам никакво време за книги а и рядко имам добри условия за четене(т.е.тишина и спокойствие), но твърдо съм на мнението, че трябва да се чете.
fluffy
Star
Star
fluffy

Брой мнения : 139
Registration date : 04.12.2007

Четете ли? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Четете ли?   Четете ли? EmptyСря Дек 05, 2007 6:05 pm

А книгите дето си ги чел и си ги крил зад леглото на каква тема бяха??? Jokingly
HeagekBaTeH
King of the world
King of the world
HeagekBaTeH

Четете ли? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Четете ли?   Четете ли? EmptyСря Дек 05, 2007 6:10 pm

fluffy написа:
А книгите дето си ги чел и си ги крил зад леглото на каква тема бяха??? Jokingly
Ахахаха ми бяха хубави книги.Само това ще кажа Jokingly
fluffy
Star
Star
fluffy

Брой мнения : 139
Registration date : 04.12.2007

Четете ли? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Четете ли?   Четете ли? EmptyСря Дек 05, 2007 6:24 pm

ти ако на Плейбой му викаш хубава книга...........ще се съглася с теб Laugh Laugh
HeagekBaTeH
King of the world
King of the world
HeagekBaTeH

Четете ли? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Четете ли?   Четете ли? EmptyСря Дек 05, 2007 6:31 pm

fluffy написа:
ти ако на Плейбой му викаш хубава книга...........ще се съглася с теб Laugh Laugh
Тогава за жалост Playboy не беше толкова разпространен Tongue
Sponsored content

Четете ли? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Четете ли?   Четете ли? Empty

Четете ли?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Funky House :: Your first category :: Дискусии-
Идете на: