Funky House
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Funky House

You will never walk alone....

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Каква е вашата мечта?

Go down 
+7
fluffy
HeagekBaTeH
yana85
SunSeeker
SEVI
sexy lady
Almighty
11 posters
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Almighty
Admin
Admin
Almighty

Брой мнения : 886
Registration date : 12.11.2007

Каква е вашата мечта? Empty
ПисанеЗаглавие: Каква е вашата мечта?   Каква е вашата мечта? EmptyПон Дек 10, 2007 2:28 pm

Я сега кажете какво си мечтаете, независимо дали от малки или напоследък!Няма ограничения в броя на мечтитеTongue
Аз като малък нямам никакъв спомен какво точно съм си мечтал, но майка ми казва, че съм искал да стана космонафтLaugh
Мечтите ми от както водя съзнателно съществуване и по-скоро напоследък са свързани главно с работата ми.Искам да направя кариера в областта на маркетинга , да имам много пари и да мога да купя и да продам всеки............хахахха - това последното е шега:Wink:
Върнете се в началото Go down
https://crazybastards.bulgarianforum.net
sexy lady
King of the universe
King of the universe
sexy lady

Брой мнения : 657
Registration date : 13.11.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Каква е вашата мечта?   Каква е вашата мечта? EmptyПон Дек 10, 2007 2:43 pm

Аз пък винаги съм си мечтала някой ден да летя в Космоса lol! Вече има космически туристи, остава само да стана милионерка, за да мога да сбъдна мечтата си Thumbs up Иначе останалото не е нищо по-различно от нормалните за всеки човек мечти да е здрав, щастлив и т.н.
SEVI
Star
Star
SEVI

Брой мнения : 169

ПисанеЗаглавие: Re: Каква е вашата мечта?   Каква е вашата мечта? EmptyПон Дек 10, 2007 3:32 pm

Имала съм доста мечти,,, вески ден мечтая за различни неща от малки до големи мечти Pak # 1 в момента мисля за бъдещето ми: мечтая да запиша висше образувание да си намеря доходна работа , да си купя апартамент в елитен квартал на София да си хвана готин мъж с който да с разбираме и подкрепяме и общо взето да си щракам с пръсти и да си пия биричка..........

А мечтая си и да ми се сбъдне съня да ида на концерт на green day да съм наи-отпред и да се запозная с тях ......а може и да пеят само за мен на някои мои рожден ден lol! Tongue Laugh :Wink: Smile
sexy lady
King of the universe
King of the universe
sexy lady

ПисанеЗаглавие: Re: Каква е вашата мечта?   Каква е вашата мечта? EmptyВто Дек 11, 2007 12:27 pm

Сетих се за още една моя мечта...искам да се науча да танцувам танго :Wink: Обожавам го този танц, много е красив, а във Vbox7 им едно клипче, в което съм влюбена!
Almighty
Admin
Admin
Almighty

ПисанеЗаглавие: Re: Каква е вашата мечта?   Каква е вашата мечта? EmptyВто Дек 11, 2007 1:08 pm

SEVI каза:
Цитат :
Имала съм доста мечти,,, вески ден мечтая за различни неща от малки до големи мечти Pak # 1 в момента мисля за бъдещето ми: мечтая да запиша висше образувание да си намеря доходна работа , да си купя апартамент в елитен квартал на София да си хвана готин мъж с който да с разбираме и подкрепяме и общо взето да си щракам с пръсти и да си пия биричка..........

Типичната женска мечта............аз обаче вярвам в теб baby
Ще ги имаш някой ден тези всичките неща..........само почакай още малко време да срещнеш мъжа на мечтите сиLaugh
SunSeeker
Superstar
Superstar
SunSeeker

Брой мнения : 193

ПисанеЗаглавие: Re: Каква е вашата мечта?   Каква е вашата мечта? EmptyВто Дек 11, 2007 5:21 pm

хахаха не знам колко банално ще ви прозвучи но мечтая да обиколя света :) Да се запозная с най различни хора и култури.Можеби някой ден да стана фотограф на National Geographic и да обикалям само.
http://kunki.org
SEVI
Star
Star
SEVI

ПисанеЗаглавие: Re: Каква е вашата мечта?   Каква е вашата мечта? EmptyВто Дек 11, 2007 8:13 pm

..........само почакай още малко време да срещнеш мъжа на мечтите сиLaugh[/quote]

Eмка, ти ще ми помогнеш ли за реализиране на тази моя мечта Kissing
Almighty
Admin
Admin
Almighty

ПисанеЗаглавие: Re: Каква е вашата мечта?   Каква е вашата мечта? EmptyВто Дек 11, 2007 8:16 pm

Ами то не е много трудно и сама да се справиш!Влизаш в някое лачено столично кафе, пълно със снобари и си връткаш дупето 2 пъти и готово :Wink:
SEVI
Star
Star
SEVI

ПисанеЗаглавие: Re: Каква е вашата мечта?   Каква е вашата мечта? EmptyВто Дек 11, 2007 8:22 pm

Ти явно не ме разбра, говоря от собсвено лице ...

...........мечтая да запиша висше образувание да си намеря доходна работа , да си купя апартамент в елитен квартал на София .....

А моят мъж просто ще го ОБИчам и той мен ....
аз искам да съм независима ... за това мечтая

МНого романтична съм :Wink:
Almighty
Admin
Admin
Almighty

ПисанеЗаглавие: Re: Каква е вашата мечта?   Каква е вашата мечта? EmptyВто Дек 11, 2007 8:51 pm

OK Smile
SunSeeker
Superstar
Superstar
SunSeeker

ПисанеЗаглавие: Re: Каква е вашата мечта?   Каква е вашата мечта? EmptyВто Дек 11, 2007 9:42 pm

Almighty написа:
OK Smile
Laugh Laugh Laugh Rolf
yana85
King of the world
King of the world
yana85

Брой мнения : 368
Registration date : 23.11.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Каква е вашата мечта?   Каква е вашата мечта? EmptyСря Дек 12, 2007 4:29 pm

Моята мечта малко се припокрива с таза на SunSeeker Smile Аз също бих искала да имам възможността и финансите да посетя много и различни страни, да пътувам с яхта и... освен това май ми се иска да остана да живея някъде там, където ми хареса най-много :Wink:
HeagekBaTeH
King of the world
King of the world
HeagekBaTeH

Брой мнения : 417
Registration date : 15.11.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Каква е вашата мечта?   Каква е вашата мечта? EmptyСря Дек 12, 2007 4:41 pm

Аз пък имам няколко мечти на куп. Първата ми е да отида на почивка в САЩ където имам много добър познат.Имам голямо желание да се науча да играя breakdance, но едва ли някога ще имам времето и възможността да го направя. Ходи ми се на мач на бундеслигата или в Англия. Искам да отида на някое островче където има само няколко къщи и един опънат хамак на 2 палми, да си седя и да си пийвам коктейлчето докато някоя мадама с бронзов тем ми прави вятър Laugh
SunSeeker
Superstar
Superstar
SunSeeker

ПисанеЗаглавие: Re: Каква е вашата мечта?   Каква е вашата мечта? EmptyСря Дек 12, 2007 4:42 pm

Аууу бях забравил яхтата.Аз съм се возил ама искам собствена.
Бях си харесал една за около половин милион.беше нещо такова :) :
Каква е вашата мечта? Stealth540yacht
yana85
King of the world
King of the world
yana85

ПисанеЗаглавие: Re: Каква е вашата мечта?   Каква е вашата мечта? EmptyСря Дек 12, 2007 4:51 pm

Оууу, колко е хубава Ok И тъй като твоята мечта е да си купиш яхта, то след това ти можеш да "осъществиш" и моята - да ма заведеш на разходка до някоя топла страна Tongue
HeagekBaTeH
King of the world
King of the world
HeagekBaTeH

Брой мнения : 417
Registration date : 15.11.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Каква е вашата мечта?   Каква е вашата мечта? EmptyСря Дек 12, 2007 4:58 pm

Еййй имаш вкус за яхтата.Аз пък забравих за едно сузуки Tongue

Каква е вашата мечта? Suzuki_GSX-R_1000_2005_stpz
Almighty
Admin
Admin
Almighty

ПисанеЗаглавие: Re: Каква е вашата мечта?   Каква е вашата мечта? EmptyСря Дек 12, 2007 8:12 pm

Защо ти е бе...........за да се утрепеш с него ли Laugh
Цитат :
Ходи ми се на мач на бундеслигата или в Англия.
YEAH BABY YEAH Levski

Колкото до Яна............малко закъсня с предложението към Sunseeker...........той си знае защо :Wink:
yana85
King of the world
King of the world
yana85

ПисанеЗаглавие: Re: Каква е вашата мечта?   Каква е вашата мечта? EmptyЧет Дек 13, 2007 4:51 pm

Almighty написа:

Колкото до Яна............малко закъсня с предложението към Sunseeker...........той си знае защо :Wink:

Уфф, значи трябва да си търся друг човек за осъществяване на мечтата ми Tired Макар че, нямах лоши помисли с това моя предложение :Wink: Беше съвсем искрено и приятелски Smile
fluffy
Star
Star
fluffy

Брой мнения : 139
Registration date : 04.12.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Каква е вашата мечта?   Каква е вашата мечта? EmptyЧет Дек 13, 2007 5:15 pm

аз си имам мечта да се махна от тая държава, защото тук сбъдване на мечти май няма Sad
Almighty
Admin
Admin
Almighty

ПисанеЗаглавие: Re: Каква е вашата мечта?   Каква е вашата мечта? EmptyЧет Дек 13, 2007 10:53 pm

Е хайде не гледай толкова песимистично на нещата де!Стават и чудеса понякога Laugh
Ving
King of the world
King of the world
Ving

Брой мнения : 370

ПисанеЗаглавие: Re: Каква е вашата мечта?   Каква е вашата мечта? EmptyПет Дек 14, 2007 9:57 am

Цитат :
аз си имам мечта да се махна от тая държава, защото тук сбъдване на мечти май няма

много точно казано! Thumbs up
Hitman
Human
Human
Hitman

Брой мнения : 79
Registration date : 05.12.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Каква е вашата мечта?   Каква е вашата мечта? EmptyПет Дек 14, 2007 1:55 pm

Моята е простичка - морето да е от бира ! Beer
sexy lady
King of the universe
King of the universe
sexy lady

ПисанеЗаглавие: Re: Каква е вашата мечта?   Каква е вашата мечта? EmptyПет Дек 14, 2007 2:07 pm

Hitman написа:
Моята е простичка - морето да е от бира ! Beer

Ееееееххххх! Чудесно!!! Ама по-добре да си имаме Черно море и отделно едно от бира! Laugh
Almighty
Admin
Admin
Almighty

ПисанеЗаглавие: Re: Каква е вашата мечта?   Каква е вашата мечта? EmptyПет Дек 14, 2007 2:32 pm

Мен и двулитровите бири на плажа ми стигат:Wink:
sexy lady
King of the universe
King of the universe
sexy lady

ПисанеЗаглавие: Re: Каква е вашата мечта?   Каква е вашата мечта? EmptyПет Дек 14, 2007 2:39 pm

хахахаха особено по няколко ако са! И като се поомотаеш да влезеш във водата малко да се поосвестиш и разхладиш....еееххх ...моретоооо In love
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Каква е вашата мечта?   Каква е вашата мечта? Empty

Каква е вашата мечта?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Funky House :: Your first category :: Дискусии-
Идете на: