| Сънища | |
|
+4HeagekBaTeH SEVI sexy lady Almighty 8 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Almighty Admin
Брой мнения : 886 Age : 39 Registration date : 12.11.2007
| Заглавие: Сънища Пон Дек 10, 2007 2:50 pm | |
| Та тук ви питам , кои са най-странните неща, които сте сънували и имало ли е сънища, които са се сбъдвали? Аз съм сънувал всякакви извратени неща.Последния брутален сън беше свързан с различни умрели животни в една река.Там бяхме аз Баханов и Севи, ако не ме лъже паматта.Седяхме на един мост над реката и гледахме мъртвите животни Но това беше преди доста време.Напоследък брутализми не съм сънувал.В последният ми съм сънувах Кали и това как и пречех да пее.Бяхме в нещо като караоке бар и тя много се ядоста и почнахме да се псуваме на възможно най-селския език.До сега не се е случвало така, че сън да ми се сбъдне.Дано и с този последния е така | |
|
| |
sexy lady King of the universe
Брой мнения : 657 Age : 38 Registration date : 13.11.2007
| Заглавие: Re: Сънища Пон Дек 10, 2007 2:57 pm | |
| хаха за малко беше на път да се сбъдне, ама се размина и мисля че няма да се осъществи Иначе в момента не мога да се сетя за някой конкретен сън, защото съм позациклила! Като цяло имам навика да сънувам хора, които познавам от едно място, на друго (примерно съучениците ми от гимназията в детската градина или обратното) | |
|
| |
SEVI Star
Брой мнения : 169 Age : 38 Registration date : 13.11.2007
| Заглавие: Re: Сънища Пон Дек 10, 2007 3:24 pm | |
| АУ Емка защо си сънувал толкова гаден сън ,,,и аз съм присъствала ,представям си ако ми се случи наистина нямаше да го понеса да гледам толкова убити животни Аз почти всяка нощ сънувам и мойте сънища не са много приятни ,,,веднъж ме гониха огнени кълбета ,,,,, почти ме подпалиха ,,,друг ужасен сън бях в един кораб с доста мои познати и корабът се разби в айсберг (не бях гледала титаник преди това ) ,, но сънят беше толкова реален ...но пък за сметка на това скоро сънувах, че групата green day е дошла в София и аз се запознах с тях ...... Евала Емка за готината тема когато споделям с някого какво сънувам някак си се разтоварвам..... | |
|
| |
HeagekBaTeH King of the world
Брой мнения : 417 Age : 39 Registration date : 15.11.2007
| Заглавие: Re: Сънища Пон Дек 10, 2007 4:52 pm | |
| Най-много обичам сънищата с бой. Идва някъв там дето ми се прави и се почва. БОЙ БОЙ БОЙ направо му разбивам мутрата въпреки че той е 2-пъти по-едър от мен ама аз някак си съм си по-силен и ми е малко странно но както и да е .Друг любим сън е когато си летя. А най-гадните са когато бягаш от нещо и знаеш, че няма да му избягаш.
Последната промяна е направена от на Пон Дек 10, 2007 5:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
fluffy Star
Брой мнения : 139 Registration date : 04.12.2007
| Заглавие: Re: Сънища Пон Дек 10, 2007 5:00 pm | |
| Мацко, да знаеш, че може би ще трябва да се запишеш малко на фитнес, за да изразходваш отрицателната енергия, а и това е перфектния начин да заякнеш и БОЙ БОЙ БОЙ да не е само в сънищата ти | |
|
| |
fluffy Star
| Заглавие: Re: Сънища Пон Дек 10, 2007 5:02 pm | |
| - HeagekBaTeH написа:
- .Друг любим съм е когато си летя.
хубаво е, че си си ЛЮБИМ но не те ли е страх да не паднеш докато си летиш??? | |
|
| |
| |
| |
yana85 King of the world
Брой мнения : 368 Age : 39 Registration date : 23.11.2007
| Заглавие: Re: Сънища Пон Дек 10, 2007 5:24 pm | |
| Има периоди, в които много сънувам, има и такива, в които със седмици нищо не сънувам Но най-често сънувам колеги, приятели, роднини...т.е. най-вече хора и естествено в някакъв объркан ред Последният ми сън, макар и не от скоро, беше романтичен с колега | |
|
| |
| |
| |
fluffy Star
| Заглавие: Re: Сънища Пон Дек 10, 2007 5:28 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Сънища Пон Дек 10, 2007 5:29 pm | |
| | |
|
| |
fluffy Star
| Заглавие: Re: Сънища Пон Дек 10, 2007 5:29 pm | |
| Аз почти няма вечер, в която да не сънувам и честно да си кажа обожавам да го правя | |
|
| |
yana85 King of the world
Брой мнения : 368 Age : 39 Registration date : 23.11.2007
| Заглавие: Re: Сънища Пон Дек 10, 2007 5:33 pm | |
|
Последната промяна е направена от на Пон Дек 10, 2007 7:24 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: Сънища Пон Дек 10, 2007 5:37 pm | |
| - SEVI написа:
- АУ Емка защо си сънувал толкова гаден сън ,,,и аз съм присъствала ,представям си ако ми се случи наистина нямаше да го понеса да гледам толкова убити животни
Аз почти всяка нощ сънувам и мойте сънища не са много приятни ,,,веднъж ме гониха огнени кълбета ,,,,, почти ме подпалиха ,,,друг ужасен сън бях в един кораб с доста мои познати и корабът се разби в айсберг (не бях гледала титаник преди това ) ,, но сънят беше толкова реален ...но пък за сметка на това скоро сънувах, че групата green day е дошла в София и аз се запознах с тях ......
Евала Емка за готината тема когато споделям с някого какво сънувам някак си се разтоварвам..... Ами Севи този сън е вдъхновен от реални събития, но тогава теб те нямаше.Бяхме с Баханов и още едни приятели и видяхме отсечена глава на крава в една река.Беше бруталничко, а и се няхме напушили така, че представя си какво преживяване беше fluffy не можеш ли когато пишеш на един човек да не пускаш 2 поста, а да побираш всичко в един? | |
|
| |
fluffy Star
| Заглавие: Re: Сънища Пон Дек 10, 2007 5:38 pm | |
| За последно сънувах как бавно и мъчително убивам един колега, защото винаги се получава така, че аз да работя повече, а той да си клатио краката по цял ден. Имайки предвид, че сънищата са спонатнни желания, се замислям дали да не предприема някакви мерки. | |
|
| |
fluffy Star
| Заглавие: Re: Сънища Пон Дек 10, 2007 5:41 pm | |
| [quote="Almighty"] - SEVI написа:
fluffy не можеш ли когато пишеш на един човек да не пускаш 2 поста, а да побираш всичко в един? Извинявай, Емо , но просто без да искам стана Обещавам повече няма да правя така | |
|
| |
Boicheca Human
Брой мнения : 95 Age : 41 Location : София-Е.Марков Registration date : 13.11.2007
| Заглавие: Re: Сънища Вто Дек 11, 2007 1:25 am | |
| Абе чак пък да се сбъдват не мисля. Доста хора правят връзка с тях за предстоящи събития, обаче аз и на това не вярвам. Искам да си кажа обаче, че съм имал сънища от които не искам да се събудя или пък сънища които са супер объркани и в съня си още осъзнавам, че това не е реалност... | |
|
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: Сънища Вто Дек 11, 2007 11:49 am | |
| Аз пък мисля, че сънищата са някаква изкривена действителност.Това, което те вълнува през деня се пренася и в сънят ти.Имал съм доста такива сънища свързани с неща, които си мисля през деня. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Сънища Вто Дек 11, 2007 11:59 am | |
| Абсолютно съм съгласна! Подсъзнателните мисли, това което сме мислили и преживели през деня, това което ни вълнува в комбинация с малко криво въображение! Нещо такова са сънищата! Аз сънувам изключително реалистични сънища понякога и обикновено след това съм доста объркана и стресната Има случаи, в които се чудя преживяла ли съм го това или съм го санувала! По този повод мн често имам и de javu-та> Абе странно нещо е човешкия мозък! Няма такова животно | |
|
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: Сънища Сря Дек 12, 2007 11:11 am | |
| Тази нощ сънувах, че отивам на курс по италиански език.Интересното е, че се сети за това преди малко................никога не съм учил италиански | |
|
| |
| Заглавие: Re: Сънища Сря Дек 12, 2007 12:10 pm | |
| Може би е дошъл момента да проучиш Аз в малкото време, в което успях да поспя сънувах глупости, от които се будех, а сега вече дори не си спомням какви бяха Сигурно е от гадните лекарства, с които се надрусах снощи | |
|
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: Сънища Сря Дек 12, 2007 12:15 pm | |
| | |
|
| |
fluffy Star
| |
| |