| Мъжете не обичат да се целуват | |
|
+4yana85 sexy lady Almighty rampage 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
rampage Moderator
Брой мнения : 111 Age : 40 Location : Sofia Registration date : 15.11.2007
| Заглавие: Мъжете не обичат да се целуват Пон Дек 17, 2007 12:19 pm | |
| Ето интересно материалче... "Жените страшно обичат да се целуват. Това го знаят както самите жени, така и половинките им, които биват нападани във всевъзможни ситуации с искането за „само една цунка“.Проблемът настъпва тогава, когато вместо да зарадват половинката със звучна целувка, мъжете се мусят, дърпат и семейният скандал е готов.Причината? Мъжете и жените приемат целувките по различен начин. То кое ли приемат по еднакъв, но да не се отклоняваме.Американски изследователи установиха, че жените отдават много по-голямо значение на целувките, отколкото мъжете.„Жените използват целувките за индикатор за семейното щастие. „Щом се целуваме, значи всичко е наред“, така мислят те“, обясняват специалистите.Целувките са и начин за поддържане на интимността между двамата партньори, смятат жените.Мнението на мъжете обаче е съвсем различно.„Целувката за мъжа е начало на сексуалния акт. По целувките мъжете решават дали жената ще е добра в леглото или не. Именно за това силната половина на човечеството не намира много смисъл само в целуването“, продължават лекарите.На всичкото отгоре жените обръщат внимание на целувките по време на цялата връзка, докато за мъжете желанието за целувки намалява с времето, което обаче не означава, че и любовта намалява, подчертават специалистите"Tialoto.bg http://www.tialoto.bg/article.php?cat=4&id=5713 | |
|
| |
Almighty Admin
Брой мнения : 886 Age : 39 Registration date : 12.11.2007
| Заглавие: Re: Мъжете не обичат да се целуват Пон Дек 17, 2007 12:36 pm | |
| Абе не съм съгласен с написаното Аз обичам да се целувам.........или поне обичах (нещо напоследък не съм имал това щастие).Но има наистина нещо вярно между това как се целува, човек и това какъв е в леглото Най-гадното е да попаднеш на готино момиче, което като те целува имаш чувството, че те бие с дърво по устните П.П.Не обичам жените, които не обичат целуват | |
|
| |
sexy lady King of the universe
Брой мнения : 657 Age : 38 Registration date : 13.11.2007
| Заглавие: Re: Мъжете не обичат да се целуват Пон Дек 17, 2007 12:54 pm | |
| Емииии според мен няма нищо по-яко от една нежна или страстна (и двете са идеални) целувка с любимия човек. В много случаи целувката казва много повече от думите И пак според мен грешно се делят нещата на мъже и жени! Всеки си има предпочитания не зависимо от пола | |
|
| |
yana85 King of the world
Брой мнения : 368 Age : 39 Registration date : 23.11.2007
| Заглавие: Re: Мъжете не обичат да се целуват Пон Дек 17, 2007 3:41 pm | |
| Много готина темичка Аз обаче съм съгласна, че целувката за мъжа(поне за повечето) и за жената е с различно значение (може би съм на това мнение, защото съм го почувствала върху себе си ) Може пък и да греша... П.П. Аз също много обичам целувките, независимо с какво предназначение са те... | |
|
| |
SEVI Star
Брой мнения : 169 Age : 38 Registration date : 13.11.2007
| Заглавие: Re: Мъжете не обичат да се целуват Сря Дек 19, 2007 2:18 pm | |
| | |
|
| |
mrunkoland Monkey
Брой мнения : 26 Age : 41 Registration date : 31.01.2008
| Заглавие: Re: Мъжете не обичат да се целуват Нед Фев 10, 2008 6:45 pm | |
| Прав си Емо затова че има връзка м/у целувката и секса ! Аз не мога да си представя че ще си легна с мъй които не може да се целува добре. / ако не се е научил да се целува добре то какво остава за другото да не съм полигон за начинаещи все пак не съм си я намерила на пътя / Мисля че има разлика да се целуваш страстно снякой в леглото и това да се натискаш като тинейджър в трамвая пред погледите на смаяните баби4ки все пак не е прилично | |
|
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: Мъжете не обичат да се целуват Нед Фев 10, 2008 10:17 pm | |
| хаххахаха абе бабички или други хора на мен не ми дреме особено.Аз съм безсрамник Сега се сештам за една конкретна случка преди време с едно момиче в едно кафе, където като станахме от масата всички ни зяпаха Това беше преди време де, но сигурно и сега бих направил нещо такова.................ако има с кой | |
|
| |
SunSeeker Superstar
Брой мнения : 193 Age : 39 Registration date : 13.11.2007
| Заглавие: Re: Мъжете не обичат да се целуват Пон Фев 11, 2008 5:28 pm | |
| "При целуването не отваряйте широко уста и не пускайте слюнки." Да Севи вече ще се целувам само след пиянска вечер когато съм се обезводнил и езика ми е залепнал за сливиците ПП: Емо не те ли беше срам бе мойто момче.Мисля че се сещам кое е момичето и заверението ако паметта не ме лъже. | |
|
| |
SEVI Star
Брой мнения : 169 Age : 38 Registration date : 13.11.2007
| Заглавие: Re: Мъжете не обичат да се целуват Пон Фев 11, 2008 6:53 pm | |
| [quote="SunSeeker"]"При целуването не отваряйте широко уста и не пускайте слюнки." Да Севи вече ще се целувам само след пиянска вечер когато съм се обезводнил и езика ми е залепнал за сливиците Баха много си страстен ...браво браво........ абе трябва да си има слюнки | |
|
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: Мъжете не обичат да се целуват Пон Фев 11, 2008 7:10 pm | |
| - SunSeeker написа:
- "При целуването не отваряйте широко уста и не пускайте слюнки."
Да Севи вече ще се целувам само след пиянска вечер когато съм се обезводнил и езика ми е залепнал за сливиците
ПП: Емо не те ли беше срам бе мойто момче.Мисля че се сещам кое е момичето и заверението ако паметта не ме лъже. Е как ще се сещаш като теб те нямаше там ........освен ако не съм ти казал де. | |
|
| |
SunSeeker Superstar
Брой мнения : 193 Age : 39 Registration date : 13.11.2007
| Заглавие: Re: Мъжете не обичат да се целуват Пон Фев 11, 2008 8:34 pm | |
| Не,просто имам предположение, а иначе и да си ми разказвал не помня | |
|
| |
Телевизора на Елвис Monkey
Брой мнения : 21 Age : 44 Registration date : 03.02.2008
| Заглавие: Re: Мъжете не обичат да се целуват Сря Фев 13, 2008 1:35 pm | |
| Едно от важните неща при целувките е и двамата целуващи се по възможност да нямат кофти дъх иначе цялата романтика отива по дяволите. | |
|
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: Мъжете не обичат да се целуват Сря Фев 13, 2008 1:42 pm | |
| хахаххахахха добре, че не съм попадал на такъв човек | |
|
| |
mrunkoland Monkey
Брой мнения : 26 Age : 41 Registration date : 31.01.2008
| Заглавие: Re: Мъжете не обичат да се целуват Пет Фев 15, 2008 11:00 pm | |
| Баха много си страстен ...браво браво........ абе трябва да си има слюнки .. Браво ! Т очно така тя слюнката си е смазка /тук се обръщам към момчетата /* Няма ли да е по прятно ако като ти духат слюнката да е в повеч не че съм специалист ама все си мисла, че Х** се плъзга по гладко пуък и ако включиш ръчички и някои "турски" елементи ще е по добре . Важното е да е ВЛАЖНО!! | |
|
| |
yana85 King of the world
Брой мнения : 368 Age : 39 Registration date : 23.11.2007
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Мъжете не обичат да се целуват | |
| |
|
| |
| Мъжете не обичат да се целуват | |