| Кръг от Световната купа по сноуборд в София | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
sexy lady King of the universe
Брой мнения : 657 Age : 38 Registration date : 13.11.2007
| Заглавие: Кръг от Световната купа по сноуборд в София Сря Дек 19, 2007 11:00 am | |
| Сладури, има ли навити да се занесеме в Събота до Батенберг да гледаме малко шоу??? Аз като видях каква шанца са опнали на площада и ми стигна, за да ми привлече интерес. Мисля, че си заслужава, освен ако организаторите не са се изсрали на хубавата идея и не се омазали нещата, како често се случва в нашата прекрасна страна | |
|
| |
SEVI Star
Брой мнения : 169 Age : 38 Registration date : 13.11.2007
| Заглавие: Re: Кръг от Световната купа по сноуборд в София Сря Дек 19, 2007 12:42 pm | |
| Оууу,,, толкова ме е яд ,че няма да съм в София тогава ,че умирам направоо....,,,,, но ще измисля нещо, може и да ида ..... Мойте приятели ми обещаха ,че и тази година ще ходим да караме на Банско ...ако ви кажа как се пребивам само ОБУВАЖАМ SNOWBOARD http://zazz.bg/play:9b52898c http://www.metacafe.com/watch/50889/snowboard_crashes/ | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кръг от Световната купа по сноуборд в София Чет Дек 20, 2007 6:39 pm | |
| Май няма заинтересувани по въпроса! Емо, можеш да изтриеш темата. Аз ще споделя впечатления в Офтопик-а | |
|
| |
HeagekBaTeH King of the world
Брой мнения : 417 Age : 39 Registration date : 15.11.2007
| Заглавие: Re: Кръг от Световната купа по сноуборд в София Пет Дек 21, 2007 3:30 pm | |
| Аз съм заинтересуван, но за жалост в събота си пътувам.Снощи минах през тази пързалка и дори си я снимах. Няма таква лудница, супер огромна е тази пързалка.Не съм очаквал такова нещо да се направи в центъра на София | |
|
| |
Almighty Admin
Брой мнения : 886 Age : 39 Registration date : 12.11.2007
| Заглавие: Re: Кръг от Световната купа по сноуборд в София Пет Дек 21, 2007 3:35 pm | |
| Щом поне един човек се интересува от това няма да го трия Бе мен ми се ходи , но тоя студ ме побърква направо.Постоянно ми е студено............ в нас , на работа, навънка.......... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кръг от Световната купа по сноуборд в София Пет Дек 21, 2007 4:06 pm | |
| Е за 1 час малко да погледаме и да видим за какво става дума и то през деня! Не знам аз отивам, щото ми е мерак, макар че имам да свърша адски мн неща,но .... шанс | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кръг от Световната купа по сноуборд в София | |
| |
|
| |
| Кръг от Световната купа по сноуборд в София | |
|