Funky House
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Funky House

You will never walk alone....

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

жени... мъже...

Go down 
+3
sexy lady
Almighty
HeagekBaTeH
7 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
HeagekBaTeH
King of the world
King of the world
HeagekBaTeH

Брой мнения : 417
Registration date : 15.11.2007

жени... мъже... Empty
ПисанеЗаглавие: жени... мъже...   жени... мъже... EmptyЧет Дек 20, 2007 1:30 pm

Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж. На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание:
1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ.
2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите.
3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж.
4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж.

Една жена решила да посети същият този „Магазин за мъже”, за да си намери половинка.
След като прочела на входа на първия етаж табелата: „Мъже, които имат работа” - тя веднага се качила на втория етаж. Табелата на втория етаж гласяла: „Мъже, които имат работа и обичат децата”. Жената отишла на третия. Там имало надпис: „Мъже с работа, обичащи деца и необикновено красиви”. „Божичко!” - зарадвала се жената, но все пак се качила на четвъртия етаж. Там висяла табела: „Мъже с работа, които обичат деца, ослепително красиви и помагащи вкъщи”.
- Невероятно! - възкликнала жената - Много ми е трудно да устоя!
Но, произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж. Надписът там бил: „Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота, помагащи вкъщи и много романтични”.
На жената много и се приискало да остане на този етаж и да си избере половинка, но все пак, се преборила с чувствата си си и се качила на последния етаж. И на този етаж прочела надпис със следното съдържание:
„Вие сте посетителка № 31 456 012, тук няма мъже, този етаж съществува само за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една жена. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин!

А точно срещу този магазин бил открит” Магазин за жени”. На първия етаж се предлагали жени, които обичат да правят секс. На втория – богати жени, обичащи да правят секс. А от третия до шестия етаж ДОСЕГА НИКОЙ, НИКОГА НЕ СЕ Е КАЧВАЛ...
Върнете се в началото Go down
Almighty
Admin
Admin
Almighty

Брой мнения : 886
Registration date : 12.11.2007

жени... мъже... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: жени... мъже...   жени... мъже... EmptyЧет Дек 20, 2007 2:04 pm

хаххахаха този разказ олицетворява невъзможността да се угоди на някои жени..........както и мъже.МРАЗЯ ПОДОБЕН ТИП ПОСТОЯННО МРЪНКАЩИ ХОРА:>:o:
https://crazybastards.bulgarianforum.net
sexy lady
King of the universe
King of the universe
sexy lady

Брой мнения : 657
Registration date : 13.11.2007

жени... мъже... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: жени... мъже...   жени... мъже... EmptyЧет Дек 20, 2007 3:39 pm

А всъщност мъжките качества, който са изброени в този магазин и начина, по който са степенувани по етажи са толкова зле, че и аз не бих си избрала мъж, ако ще и 10 етажа да имаше Don't know
yana85
King of the world
King of the world
yana85

Брой мнения : 368
Registration date : 23.11.2007

жени... мъже... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: жени... мъже...   жени... мъже... EmptyЧет Дек 20, 2007 3:53 pm

Laugh Laugh Много е забавен разказа, но не мисля, че наложилото се мнение за жените, важи са всяка една от нас... Понякога само ние си знаем какво искаме...

Аз лично... Embarrassed бих си взела мъж от петия етаж Laugh
fluffy
Star
Star
fluffy

Брой мнения : 139
Registration date : 04.12.2007

жени... мъже... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: жени... мъже...   жени... мъже... EmptyЧет Дек 20, 2007 5:39 pm

yana85 написа:
Laugh Laugh Аз лично... Embarrassed бих си взела мъж от петия етаж Laugh

Елмо, заминавай веднага на 5-тия етаж Tongue :Wink:
Almighty
Admin
Admin
Almighty

жени... мъже... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: жени... мъже...   жени... мъже... EmptyПет Дек 21, 2007 12:49 pm

хахахах даже на тавана ще се кача щом искатеTongue
Само да кажа, че не слагам всички жени под общ знаменател.........всякакви хора има на този свят:Wink:
HeagekBaTeH
King of the world
King of the world
HeagekBaTeH

жени... мъже... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: жени... мъже...   жени... мъже... EmptyНед Яну 20, 2008 4:16 pm

Как мъжът тегли пари от банкомат:
1. Паркира колата до банкомата.
2. Слиза, пъха картата, набира кода, взема парите.
3. Качва се на колата и отпътува.

Как жената тегли пари от банкомат:
1. Подминава банкомата около 20 м,
сеща се, че няма пари и рязко набива спирачки.
2. Отнася благословиите на няколко
шофьори зад себе си.
3. Дава на заден и след няколко опита
паркира що-годе близо до банкомата.
4. Вади червило, оправя си грима на
огледалото за обратно виждане.
5. Слиза, отива до банкомата. Търси картата. Намира я и я пъха в слота. Сеща се, че е забравила пинкода. Започва да търси листчето в дамската си чанта. Намира го, но без да иска, изсипва съдържанието й. Опашката й помага да събере джунджуриите. Тегли парите, тръгва. Чува писукането на банкомата и се връща за картата, която е забравила в слота. Пак тръгва. Отново се връща за разписката от
банкомата. Извинява се за десети път на опашката, хората кимат нервно с разбиране.
6. Качва се на колата и потегля. Кара 5 километра. Отпуска ръчната спирачка.
Ving
King of the world
King of the world
Ving

Брой мнения : 370

жени... мъже... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: жени... мъже...   жени... мъже... EmptyНед Яну 20, 2008 6:05 pm

Цитат :
6. Качва се на колата и потегля. Кара 5 километра. Отпуска ръчната спирачка.
Laugh Laugh Laugh Laugh Laugh Laugh Laugh
Almighty
Admin
Admin
Almighty

жени... мъже... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: жени... мъже...   жени... мъже... EmptyНед Яну 20, 2008 6:16 pm

И мен тва последното ме изкефи най-много Laugh
yana85
King of the world
King of the world
yana85

жени... мъже... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: жени... мъже...   жени... мъже... EmptyПон Яну 21, 2008 1:10 pm

ДЕСЕТТЕ ЗАБЛУДИ ЗА ТОВА, КАКВИ ЖЕНИ ХАРЕСВАТ МЪЖЕТЕ

Нека направим на пух и прах някои от общо известните клишета в обществото за това какви жени харесва мъжкия пол…мъжете си падат по всякакви жени……
Високи и слаби.
Ако високият ръст се считаше за върховно качество у жените, то на женските баскетболни мачове щеше да има тълпи от мъже, които да крещят и да си късат ризите от екстаза, който ги е обхванал. Да не говорим, че един мъжкар никога не би си хванал длъгнеста жена, та да го комплексира. Ако в прибавка сте и слаба и изглеждате като концлагерист на диета, то проблема с намирането на мъж определено е налице.
Да сте секси.
Секси жените плашат мъжете по две причини;
-счита се, че имат големи очаквания и рискът мъжа да се изложи е голям.
-втората е, че имат повече опит, и ще диктуват какво ще става в леглото, а това плаши силния повече от всичко.
Резултатът е, че мъжете реално отбягват такива жени и си остават само празните приказки споделени с приятел на чаша бира.
Дълги крака.
Доста мъже считат, че манекенките се доближават до някое извънземно, отколкото до истинска жена. Изобщо трябва да сме наясно, че има разлика между чар, сексапил и красота. Дългите крака могат и да са красиви, но не и сексапилни.
Добре облечени и гримирани.
Качете се в градския транспорт и си направете прост експеримент, сложете си официална рокля с гол гръб, прическа “Кок” и две кила грим и даже най-надъхания Донжуан ще си подвие опашката. Една прекалено лъскава и гримирана жена поражда редица неудобства- не можете да бутнете се бутне тайно в някои ъгъл и да се отдаде на скрити ласки, защото ще и се развали тоалета.
Големи гърди.
Не е задължително да сте с големи гърди, за да си падат по вас.
Често доста жени си мислят, че щом мъжете зяпат някоя с големи бомби, то непременно я харесват. В повечето случай се учудват, както всеки би се учудил, ако види помияр с особено големи уши.
Черно бельо.
Това че бикините ви са на розички, черешки или пухкави мечета не значи, че един мъж би ви отхвърлил. Повечето мъже предпочитат пълнежа, а не бельото.
Дълги коси.
Едва ли някой истински мачо би се примирил с дългите кичурчета коса, които му се завират в носа докато спи след дълъг изтощителен секс. Още по-неприятно става, ако мъжа е мушнал някоя ракия и тръгне да прегръща дългокосата жена- жената мърмори, че я бил скубел, а той се чувства като в небрано лозе.
Руси коси.
Да сте чували за Лара Крофт- идолът на толкова компютърни маниаци?
Предлагам ви да се пробвате: изрусете се до неузнаваемост, така че косата ви да изсъхне като индийски коноп и ще ви свиркат само тираджийте и текезесарите.
Добри домакини.
Сега при наличието на всякакви храни от типа “купи и мушни в печката”, почти никой не държи на добрата домакиня. Да не забравяме, че вече има и доста елитни и с достъпни фирми за почистване по домовете.

Извод:Мъжете нямат само един идеал за жена, те си падат по различни типажи!!! в зависимост от настроението и от случая за което им трябват!
sexy lady
King of the universe
King of the universe
sexy lady

жени... мъже... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: жени... мъже...   жени... мъже... EmptyПон Яну 21, 2008 2:19 pm

Аз имам мнение, но като жена ще си го запазя за мен! Нека мъжете коментират написаното. Единственото, което мога да кажа е, че и при мъжете и при жените няма точно определени типажи и наистина всичко зависи от настроението! Мъже и жени като онези в дискусията за секса с известни личности са си за да плакнем очи и нищо повече! Пък да не забравяме, че фотошопа си е фотошоп, грима си е грим (професионален в техния случай) и най-вероятно изобщо не иглеждат чак толкова добре, нито мъжете, нито жените! flower
yana85
King of the world
King of the world
yana85

жени... мъже... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: жени... мъже...   жени... мъже... EmptyПон Яну 21, 2008 2:37 pm

Определено професионалният грим прави чудеса, в това няма съмнение. Нали известните трябва да изглеждат перфектно!!
Понякога много ми се иска и мен да гримират така перфектно...
sexy lady
King of the universe
King of the universe
sexy lady

жени... мъже... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: жени... мъже...   жени... мъже... EmptyПон Яну 21, 2008 2:50 pm

Хехехех едва ли има жена, на която да не и се е искало подобно нещо! Би било много забавно когато се погледна в огледалото да видя една перфектна физиономия, която почти няма нищо общо с мен самата Laugh
yana85
King of the world
King of the world
yana85

жени... мъже... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: жени... мъже...   жени... мъже... EmptyПон Яну 21, 2008 2:56 pm

sexy lady написа:
...която почти няма нищо общо с мен самата Laugh

Laugh Laugh Laugh E, надали няма да има нищо общо с теб! Ще се запазят някои черти от лицето ти.
Ех, мечти ... жалко, че това няма да ни се сбъдне...

П.П Неадекватен току-що ми каза, че нямаме нужда от толкова много и професионално грим... били сме си хубави и така, естествено красивото било най-хубаво Smile
Ving
King of the world
King of the world
Ving

жени... мъже... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: жени... мъже...   жени... мъже... EmptyПон Яну 21, 2008 6:23 pm

Цитат :
Високи и слаби.
е братче биеш на кокъл постоянно, а да не говорим и за комплексите!
П.П. баскетболиските са високи за жени но с адски големи бедра!за ръцете някой ме бият по бицепс!

Цитат :
Да сте секси.
е кой не е секси в днешно време?
Цитат :

Дълги крака.
да, стигат и до сливиците и къде са гърдите някъде там... на челото...хахаха представям си жена с дълги крака и съответно дълги ръце, та тая няма смисъл да ходи на маникюр ще си стърже ноктите в асфалта хахахахаха не става!

Цитат :
Добре облечени и гримирани.
имаше 1 виц за това как Господ създал Адам и казал:Ти ще си съвършенното същество ала бла.
Създал жената видял я и казал: Е, ще се гримираш!
........правете си изводите (момиче да не се засегнете)

Цитат :
Големи гърди.
Хахаха като малки тия с големите гърди са паднали в казана с бозата!Е за кво ми е такава цицореста където да разлива мляко на ляво и надясно!То аз направо една кравеферма да си направя по евро стандартите барем да изкарам някой друг лев от тия големи цици!

Цитат :
Черно бельо.
Не е важно какъв цвят ще е бельото, важното е какво има под него....
Цитат :
Руси коси.
Тия и ония са адски тъпи същества!

Цитат :
Добри домакини.
За кво ми е такава само ще ме тъпче ще стана 100 кила и в леглото ще ми смърди на чесън!аре баста....
sexy lady
King of the universe
King of the universe
sexy lady

жени... мъже... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: жени... мъже...   жени... мъже... EmptyПон Яну 21, 2008 8:27 pm

Ving написа:
Цитат :
Високи и слаби.
е братче биеш на кокъл постоянно, а да не говорим и за комплексите!
Цитат :
Да сте секси.
е кой не е секси в днешно време?

За какви комплекси става въпрос?... и ...
Даааааааа има страшно много хора, които не са секси! Секси излъчването идва от самия човек..или го има, или го няма! И най-яките секси дрешки не могат да направят един човек секси! Така е поне според мен Pardon Tongue
Ving
King of the world
King of the world
Ving

жени... мъже... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: жени... мъже...   жени... мъже... EmptyПон Яну 21, 2008 8:30 pm

отностно комплексите яна беше написала че мъжете се комплексират от по-високи жени!за това става въпрос!
sexy lady
King of the universe
King of the universe
sexy lady

жени... мъже... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: жени... мъже...   жени... мъже... EmptyПон Яну 21, 2008 8:46 pm

Ахаааа, мерси, не зацепих Laugh Не за друго, ама не мисля, че един мъж би се комплексирал, ако жената до него е висока! Т.е. ако би, за какво му е да е с тази жена ?! Абе много е обширна темата, защото айде някой да ми каже какво се разбира под висока и слаба Laugh На някой представа за висока може да е 1.70, ако примерно е висок 1.60 Laugh , на друг - повече. Всичко зависи от предпочитанията, за тея неща не могат да се слагат рамки...слаб, дебел, висок, нисък!
Ving
King of the world
King of the world
Ving

жени... мъже... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: жени... мъже...   жени... мъже... EmptyПон Яну 21, 2008 9:40 pm

висока и слаба (спред писанията на яна са баскетболиските) хем че аз не смятам така!те са здрави мустакати българки!добре де след като самобръсначката дойде и в България някой от тях не са мустакати! Laugh
иначе представи си 1,90м. жена и да е няква рахитна!брррр такова животно има само в лабораторийте за генно инженерство в америка!хахахаха много съм проЗД! Rolf
sexy lady
King of the universe
King of the universe
sexy lady

жени... мъже... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: жени... мъже...   жени... мъже... EmptyПон Яну 21, 2008 10:14 pm

Стига, стига, стига..... Laugh След това описание, тази нощ на всички мъже май ще ви е трудно да сънувате розови сънища Rolf
Ving
King of the world
King of the world
Ving

жени... мъже... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: жени... мъже...   жени... мъже... EmptyПон Яну 21, 2008 10:18 pm

а който спи, аз мисля и тази нощ да не си лягам!така че момчета успех!дано да нямате кошмари!
Almighty
Admin
Admin
Almighty

жени... мъже... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: жени... мъже...   жени... мъже... EmptyПон Яну 21, 2008 10:42 pm

Ving 1вия ти коментар направо кърти братоооооооо Exclamation Пополях се от смях Rolf
А по темата.........за мен лично е най-важен чара на една жена.Тва дали ще има големи балкони или дълги крака са неща които да кажем биха ми харесали, но в никакъв случай не са най-важните!

Тва последното за "добрата домакиня" е няква глупава отживелица.Само бесните селяни си търсят такива жени, за да им сипват ракия и салата и да им правят шкембе чорба.А ако не си свършат добре задълженията ръба на масата е техен Laugh
HeagekBaTeH
King of the world
King of the world
HeagekBaTeH

жени... мъже... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: жени... мъже...   жени... мъже... EmptyВто Яну 22, 2008 12:05 pm

Ахахах леле попилях се от смях докато ви чета разсъжденията. Особено това на Емо за бесните селяни Laugh просто паднах от стола Laugh . Та по темата повечето неща които са изброени ми допадат, разбира се ако са в рамките на нормалното. Например висока жена за мен е ако е 1,75 - стига ми да е толкова повече не ми и трябва, голям балкон ако е около 95-100 см може и да хване окото( ей сега четох че Преслава си намалила балкона от 105 на 94 см - просто й пречело докато пеела Laugh ) Разбира се това си е до личните предпочитания на човека.Тези неща някои жени ги имат в повече други в по-малко, но всяка от тях привлича по някакъв начин различни мъже с различни вкусове.
yana85
King of the world
King of the world
yana85

жени... мъже... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: жени... мъже...   жени... мъже... EmptyВто Яну 22, 2008 3:36 pm

Ving написа:
... (спред писанията на яна са баскетболиските) ;яна беше написала че мъжете се комплексират от по-високи жени

Искам само да отбележа, че това което постнах, го взех от нета, просто защото ми хареса и ми беше интересно; та моите разсъждения не значи, че са напълно идентични с тези писания :Wink:
Естествено, че всеки си има различни предпочитания за половинката до себе си!

Ама иначе изпаднахте в такива дебилни и весели разсъждения, които няма да свалят усмивката ми от лицето за целия ден Laugh
yana85
King of the world
King of the world
yana85

жени... мъже... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: жени... мъже...   жени... мъже... EmptyПет Мар 07, 2008 12:37 pm

Попаднах на още нещо интересно относто мъжа и жената, само че не е на български, а много ми се иска да го споделя и с вас Smile
Ако това, че е на английски е проблем (защото може би е в разрез с правилата на форума), то Емо може да си каже тежката дума :Wink:

Make a Woman Happy

It's not difficult to make a woman happy. A man only needs to be:

1. a friend
2. a companion
3. a lover
4. a brother
5. a father
6. a master
7. a chef
8. an electrician
9. a carpenter
10. a plumber