| Св. Валентин | |
|
+5HeagekBaTeH SunSeeker Ving Almighty yana85 9 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
yana85 King of the world
Брой мнения : 368 Age : 39 Registration date : 23.11.2007
| Заглавие: Св. Валентин Пон Фев 11, 2008 11:02 am | |
| Наближава 14 февруари Дали някои от вас ще го празнуват като ден на влюбените, като Трифон Зарезан или въобще няма да го чествате? Малко от хората, които аз познавам, празнуват деня на влюбените което въобще не ми харесва. Не че съм някакъв маняк на тема "Обичкам те" и плюшени играчки, ама ми харесва да отбелязвам деня като влюбена, а не да го подминавам като обикновен ден. Е, само че тази година май точно така ще го подмина...То се празнува, като има с кого Факт е обаче, че мъжете не го обичат много този ден на влюбените нали... Вие какво ще кажете по въпроса | |
|
| |
Almighty Admin
Брой мнения : 886 Age : 39 Registration date : 12.11.2007
| Заглавие: Re: Св. Валентин Пон Фев 11, 2008 12:52 pm | |
| Това е един хубав католически празник Едно от най-хубавите неща на този свят е човек да е влюбен!При мен все така се случва, че на 14.02. винаги съм сам и не съм влюбен , та и този 14ти не прави изключение.Това разбира се е още един повод човек да се напие (не от мъка де), ама то поводи на почти никои не му трябват вече , за да пиянства | |
|
| |
Ving King of the world
Брой мнения : 370 Registration date : 13.11.2007
| Заглавие: Re: Св. Валентин Пон Фев 11, 2008 2:42 pm | |
| Аз да си кажа мнението за този "велик" празник!значи да той е хубав католически празник!както винаги човек го празнува като е влюбен!е и аз като емо няма да го празнувам (поради ред причини)!Дори и Трифон зарезан няма да го празнувам (същите причини).Така че мога да пожелая на всички който го празнуват весело а на тези който ще празнуват Трифон да пият 1 и за мен! | |
|
| |
yana85 King of the world
| Заглавие: Re: Св. Валентин Пон Фев 11, 2008 2:53 pm | |
| Ех, ама че песимистично сте настроени към този празник Разбирам, че в момента не сте влюбени, ама се потвърждава и мнението ми, че мъжете не го обичат много този празник Явно е предпочитанието за честване по-скоро на Трифон зарезан, защото май е по-добре да си пийнеш, вместо да се обясняваш в любов Ама така май е по-лесно... | |
|
| |
SunSeeker Superstar
Брой мнения : 193 Age : 39 Registration date : 13.11.2007
| Заглавие: Re: Св. Валентин Пон Фев 11, 2008 5:04 pm | |
| Виж са въртиме го сукаме го се го обръщаме на пиене Дали ще е с приятелката вино вкъщи(драифа ми се от вино),или ще е Трифон с приятели ,или пък с приятелката и с приятели накуп няма значение.Все се лее спирт/хмел и като гледам малко хора са се затърчали да си седят вкъщи.Аз например миналара година се събрах с още двама самотници със звучните никове Бла_бла и ..(тва на латиница трябва да го напиша) - cycich.Та отплеснах се,ние двамата кочове и таз девоика си изкарахме супер яко в EXIT и купона беше на 6 там.Колкото до Свети Валентин и подаръците му-на мен ми е достатъчно човека отсреща да дойде и да те прегърне и да ти каже Честит Празник! Тая година съм нощна смяна,тя така си започна годината още от "нова година" така че не ог мисля. | |
|
| |
HeagekBaTeH King of the world
Брой мнения : 417 Age : 39 Registration date : 15.11.2007
| Заглавие: Re: Св. Валентин Пон Фев 11, 2008 5:14 pm | |
| Хмм нека и аз да изкажа моето задълбочено мнение по въпроса. Няма лошо да си влюбен и да го празнуваш този празник. Даже си е много добре ако питате мен. Даже тази година май пак няма да празнувам нито един от 2-та празника. Така, че пожевам весело прекарване на всички влюбени алкохолици | |
|
| |
SEVI Star
Брой мнения : 169 Age : 38 Registration date : 13.11.2007
| |
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: Св. Валентин Пон Фев 11, 2008 7:18 pm | |
| Абе до този момент бях наполовина влюбен ама сега съм влюбен до уши вече В момента не знам на кои свят съм!Тва е най-хубавото чувство!Жалко само, че при мен нещата никога нямат дълготрайно развитие, по една или друга причина..........и все пак МЕЙК ЛОВ НОТ ВАР | |
|
| |
sexy lady King of the universe
Брой мнения : 657 Age : 38 Registration date : 13.11.2007
| |
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: Св. Валентин Пон Фев 11, 2008 8:16 pm | |
| Няма Само за мен си я оставям | |
|
| |
Almighty Admin
| |
| |
SEVI Star
| Заглавие: Re: Св. Валентин Вто Фев 12, 2008 5:49 pm | |
| Емка ти сериозно си се влюбил ,,, (ще ни поканиш ли на сватбата ) Обещавам ще ви купя хубав подарък Кога ще ни ракриеш ,тази тайнсвена девойка ??? Пръстена е жесток | |
|
| |
SEVI Star
| Заглавие: Re: Св. Валентин Вто Фев 12, 2008 5:53 pm | |
| | |
|
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: Св. Валентин Вто Фев 12, 2008 6:00 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Св. Валентин Вто Фев 12, 2008 6:15 pm | |
| хахахаха,Емоооо, за малко да се вържем! Стига се бъзикал, каживерно за девойката | |
|
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: Св. Валентин Вто Фев 12, 2008 6:19 pm | |
| Кали този пръстен ще бъде подарен на момичето, което обичам, на 14.02. и поднесен от мен на колене!Повече не разкривам | |
|
| |
| Заглавие: Re: Св. Валентин Вто Фев 12, 2008 6:21 pm | |
| хахахах щ повярвам като го идя тоя пръстен в ръцте ти...иначе мога само откровено да се забавлявам А и колкото и да си изтрещял за 2 месеца седен вкъщи, едва ли си полудял чак толкова, че да се зажениш | |
|
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: Св. Валентин Вто Фев 12, 2008 6:27 pm | |
| хмммммм само, че любовта не пита Кали, а те връхлита изведнъж Не знам, защо не вярваш, че този пръстен стой в момента точно до мен?Ако се снимам с него дали ще повярваш или ще кажеш, че съм го сглобил на Фотошоп? | |
|
| |
SEVI Star
| Заглавие: Re: Св. Валентин Вто Фев 12, 2008 6:40 pm | |
| Много се радвам за тебе ,,,успех на 14ти ,,стискам палци ,всичко да мине добрее ....... чакаме да разкажеш с подробност Рядко се срещат още романтични момчета , за което трябва само да се гордееш.... С пръстена трябва да има и роза и вино ....... и леко да не се напиете , че ще се изгуби романтиката | |
|
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: Св. Валентин Вто Фев 12, 2008 6:41 pm | |
| Аз съм го измислил споко | |
|
| |
yana85 King of the world
| Заглавие: Re: Св. Валентин Сря Фев 13, 2008 3:24 pm | |
| Ей, ама Емо май наистина не се шегува ! Тази любов така те е връхлетяла, че даже те е замаяла Но това е нещо толкова хубаво, че честно казано малко ти завиждам | |
|
| |
| |
| |
yana85 King of the world
| Заглавие: Re: Св. Валентин Сря Фев 13, 2008 3:33 pm | |
| Как обаче никой не може да ти повярва, Емо! (в началото дори и аз) Естествено е, че всички, които те познават, реагират по този начин и не могат да повярват на случващото се. Просто никой не го е очаквал от теб точно сега и в този момент. Малко е изненадващо и някак весело... Ама хора той май е сериозен... | |
|
| |
HeagekBaTeH King of the world
Брой мнения : 417 Age : 39 Registration date : 15.11.2007
| Заглавие: Re: Св. Валентин Сря Фев 13, 2008 6:32 pm | |
| Ето едно писмо което прочетох в lifestyle.bg
Мислех си, че ще е лесно, а вече късам трети лист.
Бе, исках да ти кажа, ей така, да знаеш... Нали се сещаш, когато определени хора не са ти безразлични? Просто казвам, че започвам да си мисля, че вероятно, може би, изпитвам някакви симпатии към теб. Така, де... сещаш се.
А снощи те сънувах. И ти ме хвана за ръка, и ходихме до магазина, и ти си купи портокалов сок, и се смяхме на едно куче, дето лаеше една кола, и ме целуна. Ти, не кучето. Помниш ли?
Добре де, беше сън. Но кажи, че щеше да е хубаво.
После вече се събудих. Станах. Погледнах се в огледалото на банята. Чешмата шуртеше, а аз видях, че образът е друг. Не беше моят и това е. И какво да правя, като нямам свое отражение, освен онова в твоите очи.
Добре де, може и да ти е смешно. Знам, че нещо се разнежих. Но, по дяволите, щом ти ще се усмихнеш, продължавам! Честолюбието ми вече пет пари не струва.
Не знам дали разбираш, не знам и как да го опиша. Едно такова чувство в корема. Банално е, но факт. Оказа се, че старите не лъжат.
И да знаеш, само твоята кожа е такава, от иглички и когато те докосна, все изтръпвам. Странно е, но тя е всичко, до което искам плътно да лежа.
Ако пък ти успееш да обясниш каква е физиката на проблема, искрено благодаря... Но имам май известни предположения, че е бая сериозно. И търся решението в теб.
Да, поводът е онзи празник с валентинките. Дето всички влюбени се обичат двойно повече. И всички гълъби са бели, и всички улици са чисти, и светът е в краката ти.
Именно, онзи празник... Но ако не искаш, няма него! И за Трифон можем да се видим. Но какво говоря? С теб и Ханука през март празнувам, и четвърти юли през октомври, и Дивали през април...
Еми, това е. Сега ме разбираш, нали? Не, искам да го кажа ясно, да не стават грешки - само теб сънувам, и само теб желая, и само твоето име ще крещя...
Целувам те, защото това си ти. | |
|
| |
yana85 King of the world
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Св. Валентин | |
| |
|
| |