| Св. Валентин | |
|
+5HeagekBaTeH SunSeeker Ving Almighty yana85 9 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
SunSeeker Superstar
Брой мнения : 193 Age : 39 Registration date : 13.11.2007
| Заглавие: Re: Св. Валентин Пет Фев 15, 2008 6:13 pm | |
| - mrunkoland написа:
- Ето как стоят нещата за мъжете на празника на Влюбените : След многото запои през януари с мъка се сеща, че идва Св.Валентин /чак се учудва че е минала една година от предишния / Започва да се допитва до близки, приятели и приятелки какво да вземе за подарък на полвинката си. Не му е толкова до празника ама хич не иска да му се цупят цяла седмица след като е отказал да го празнуват, да мрункат пък и тя внезапно ще получи главоболие ако поиска да консумират връзката си . Така че се примирява и се присъединява към другите мъже желаещи да угодят на любимите си започва едно разглеждане на сувенири купуване на цветя и резервации за заведения . А на ум си признава че къде по хубаво ще му е да се напие по особено жесток начин с приятелите си да си разказват преувеличените случки от детството, казармата, атомобилните си перипети и т.н няма търсене на подаръци в препълнените магазини, цупещи се физиономии, купуване на цветя от спекуланти, и всякякви такива досадни работи. После било празник на влюбените а? Много хубав празник , католически и т.н. Ама дръжте се момчета идва ОСМИ МАРТ тогава освен на приятелките си трябва и на майките и на бабие и на колежките си да купувате вея и подаръци.
Ти си твърдо решена да ни обясниш все повече и повече колко е гаден този празник за нас впреки че отмина вече.Нищо нека напомним пак на сички мъже че вчера са били прецакани :) | |
|
| |
mrunkoland Monkey
Брой мнения : 26 Age : 41 Registration date : 31.01.2008
| Заглавие: Re: Св. Валентин Пет Фев 15, 2008 6:52 pm | |
| Е тези от вас които познават приятеля ми най-вероятно се сещат, че не плюшени сърца не панделки ами незнам какво няма да получа . Но все пак едно от бивпите ми гаджета ми подари стъклена роза, и към нея малко плюшено сърце ключодържател, обвито в тел, много впечатляващо. Но какво мога да кажа аз питайте флуффъ за плюшените сърца. | |
|
| |
mrunkoland Monkey
| Заглавие: Re: Св. Валентин Пет Фев 15, 2008 6:53 pm | |
| | |
|
| |
sexy lady King of the universe
Брой мнения : 657 Age : 38 Registration date : 13.11.2007
| Заглавие: Re: Св. Валентин Пет Фев 15, 2008 7:43 pm | |
| Аз си имам адски много плюшени мечета, сърчица и т.н.! Подарявали са ми ги и по този и по други поводи, винаги съм обожавала плюшени щуротийки! В крайна сметка са слдуркси, а и най-важното е кой, защо и как ти ги подарява! Но определено точно на Свети Валентин, отрупаните със сърца и играчки магазини, сергий, кафенета и какво ли не ми идват в повечко! | |
|
| |
Almighty Admin
Брой мнения : 886 Age : 39 Registration date : 12.11.2007
| Заглавие: Re: Св. Валентин Пет Фев 15, 2008 8:20 pm | |
| Тук вече сме на едно мнение Кали И аз това имах предвид, но го изложих малко по-агресивно | |
|
| |
mrunkoland Monkey
| Заглавие: Re: Св. Валентин Пет Фев 15, 2008 9:04 pm | |
| Много се отклонихме от темата за това кой ,с кого и как е прекарал вечерта и колко пъти го прекар аха ..- Слущам и подробностите | |
|
| |
mrunkoland Monkey
| Заглавие: Re: Св. Валентин Пет Фев 15, 2008 9:06 pm | |
| Ако искате аз мога да ви кажа първа и да поема /пък и не само нея/ инициативата в свои ръце и не само в ръцете си. | |
|
| |
mrunkoland Monkey
| Заглавие: Re: Св. Валентин Пет Фев 15, 2008 9:42 pm | |
| Та така: 1-во действие : Часът е някъде около 18.30-19.00ч/ спестявам ви това да разкажа за денят през работно време / Вървя си аз по бул.Васил Левски посока НДК за трамвая тъй като това си стана най-бързото превозно средство в София , и си мисля на ум : Днес Даро /името на приятеля ми / няколко пъти по телефона ме попита дали искам да ми купи нещо /присъединил се към мъжете описани по горе / вероятно ми е взел подрък е да ама на мен хич не ми се празнува, еле пък като и на другия ден съм на работа , нямам търпение да се прибера да се излегна и да гледам някои глупав сериал по телевизията. Та звънна му аз да се разберема как ще празнуваме празника /който и двамата не желаем да празнуваме ама никой не си признава / уговорката е да се срещнем в кварталното кафене и оттам да решиме къде ще ходим... | |
|
| |
mrunkoland Monkey
| Заглавие: Re: Св. Валентин Пет Фев 15, 2008 9:52 pm | |
| 2-ро действие
Е до тук добре той ми взел подарък а аз на него нищо ! решавам да не се излагам като кифладжия и да поправя стореното. Влизам в един магазин втори трети .... накрая му вземам един лишен от всякаква романтика пуловер с който да отбия номера надявайки севсе пак щестото ми чувство да не мие изневерило и той все пак да ми е купил нещо за "Празника'. нали да не съм аз преебаната в цялата тази Истерия за св. Валентин | |
|
| |
mrunkoland Monkey
| Заглавие: Re: Св. Валентин Пет Фев 15, 2008 10:00 pm | |
| 3-то действие
Стигам до кафето в което се чакаме и отварям вратата ама така малко на сила много много не ми се ще да я отварям . И пред мене ТОЙ ,- на бара пие уиски /все пак му е празник на човека /с няколко /3-ма /негови приятели /точно тези дето ама хич не ги харесвам/ Бързо разбирам че тоя Св Валентин няма де онзи от филмите ама кво ти пука и без туй нямам желание да стоиме цяла вечер на маса за двама със свещи около нас и няколко други двойки / подвластни на празника/ и да се гледаме любовно и да си гоеориме "А къде са ми чорапите ? или "Да ми завиеш винтчето на дръжката на шкафчето" и други такива любовни пожелания съпътстващи двойките желаещи да живеят на насемейни начела / като в моя случай/ | |
|
| |
mrunkoland Monkey
| Заглавие: Re: Св. Валентин Пет Фев 15, 2008 10:08 pm | |
| 4-то действие
Престваме се на масе където да мога да седна че някък си неудобно се получава аз да стоя права пък те да седят.. И тук разбирам че края на вечерта ще го пркараме вкъщи-Супер яко, е да ама не е чак толкова яко щоо и неговите приятели ще дойдат язък не мога да ходя по гащи а пък са си точно за празника червени и на сърца . Изведнъж ужасна мисъл ми минава през главата абе аз цял пуловер му купих а за мен нищо деупката на геврека и започвам лекичко да се ядосвам . А пък той сякаш прочел мислите ми , ми дава ключа от колата да съм отишла да си видя подарък а, за малко да стане белята даже се ядосах че се ядосах ам стискам ключовете и смея ли да отида. Стана ясно че подарък имам ама ако не ми хареса пак ще си разваля настронието . Мисля си аз да отида ли? да не отида ли? И така цели 15 минути потъвам в "размисли и страсти" /нищо общо с Юлиям Вучков - по млада и по готина съм пък и хич да не е съм жена / иИ решавам аз да сложа край на мистерийте и да вида за какво иде реч. | |
|
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: Св. Валентин Пет Фев 15, 2008 10:12 pm | |
| Рали радвам се, че ни разказваш с подробности как си изкарала вчерашния празник , но може ли за в бъдеще да описваш всичко в един пост, а не в няколко последователни П.П. И си сложи аватар да е по-шарениика.Дано не съм секнал ентусиазма ти | |
|
| |
mrunkoland Monkey
| Заглавие: Re: Св. Валентин Пет Фев 15, 2008 10:22 pm | |
| 5-то действие
Отварям колата с копчето на дистанционното/ щото сме с готина аларма а не че колата е нова/ и така лекичко се затичвам към нея авътре на задната седалка ОГРОМЕН букет цветя, е ще излъжа ако кажа че не ми стана готино, а до букета малка торбичка за подаръци с малко парфюмче вътре - разтопих се от удоволствие. Решавам да си взема ОГРОМНИЯ букет от колата и да вляза с него в кафето / за да може женската част от посетителите в него да скръцнат със зъби и да гледат злобно полвинките си /Все пак съм жена не мога да не го направя нали съм злобна по рождение/ | |
|
| |
mrunkoland Monkey
| Заглавие: Re: Св. Валентин Пет Фев 15, 2008 10:22 pm | |
| 6-то действие
Благодаря на любимия за вниманието ама като знам че пак ще се събират КОЧОВЕТЕ вкъщи ми малко кфти, все пак нищо не казвам той е вложил толкова усилия и пари в стремежа си да му пусна довечера че заслужава да го издухам поне./ да това за което си мислите, не знам дали мога да бъда по ясна / Ако не друга ама направо да се раздам че и повече, както и да е Прибираме се вкъщи напазарували сме подобаващо като за сбирка с водката мезета салати и т.н. Бързо отваряме вратата в къщи пускаме чалга на компутъра ама така че и съседиър от другия блок да разберат че сме си вкъщи. /а тези дето си мислят че готино искам да добавя че вкъщи се случва два пъти в сдмицата 52 седмици в годината, за 3 години вече ми е поумръзнало лекичко/Слагаме на бързо масата чашите и всичко като си мие реда слагам и ОГРОМНИЯ букет във ваза с вода че да не исъхне /не съм го забравила в кафето/ и зпочвам бавно да отброявам часовете да слушам внимателно историйте на приятелите му които толкова са ми ги разказвали че се чувствам сякаш съм присъствала на тях. Поглеждам часовника и сужас разбирам че е едва 21.10 . Е ама ще търпя нали е "ПРАЗНИК' ще нося лед ще сменям пепелници пък дано стане 00.00-1.00 часае не че няма да стане , само че по бързичко да мине времето че да останем насаме.
7-мо деиствие
Часът е 00.30, "гостите " са си тръгнали масата е прибрана всичко е измито / нямам предвид само чашите и чинийте , а мене си демек / И се започва с едни целувки отърквания то не е любов не е чудо, да се опише. Плъзгам си ръката на ДОЛУ по инструмента на любимия и без много да го бавя започвам да свиря на неяго Опера и още нещо .. А той горкия Гледа Гледа и не вярва на ушите си решава че за да създаде още по голяма романтика ще превключи на онзи канал дето през деня е лов и риболов, после си сменихме местата после едни други работи .....и така до към 2.30ч после в банята за по един душ и към 3.00си легнахме сутринта не ми се ставаше за работа ... а като си помисля че ако го нямаше празника няма ше да стоя до 3.00часа щяхме да си правим обичайните креватни упражнения по обичайното време и днес да не ходя като Съмнамбул на работа.
To be contunied next 14th february | |
|
| |
mrunkoland Monkey
| Заглавие: Re: Св. Валентин Пет Фев 15, 2008 10:25 pm | |
| Да за в бъдеще ОК , но ти не разбираш - това е сериал и това са епизодите бива ли така да ми говориш такива работи | |
|
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: Св. Валентин Съб Фев 16, 2008 12:46 am | |
| Рали това беше най-подробното описание на Св.Валентин, което съм чел Само че трябва да ти обърна внимание на 2 неща: 1.Както ти написах в предишния си пост помествай всичко в едно съобщение (ако разбира се историята не е под формата на сериал като тази ) 2.Избягвай ОФФТОПИКА,пиши само по темите!Поради тази причина ти изтрих 2 мнения. Не отговаряй на този пост! | |
|
| |
HeagekBaTeH King of the world
Брой мнения : 417 Age : 39 Registration date : 15.11.2007
| Заглавие: Re: Св. Валентин Съб Фев 16, 2008 3:43 pm | |
| Рали както винаги перверзна и подробна до най-малкия детайл | |
|
| |
SunSeeker Superstar
| Заглавие: Re: Св. Валентин Съб Фев 16, 2008 6:21 pm | |
| "Монолози на една вагина" не знам дали сте гледали | |
|
| |
mrunkoland Monkey
| Заглавие: Re: Св. Валентин Пон Фев 18, 2008 10:35 am | |
| | |
|
| |
SunSeeker Superstar
| Заглавие: Re: Св. Валентин Вто Фев 19, 2008 10:08 pm | |
| - mrunkoland написа:
- ОФТОПИК
Оффтопик :) Емо ми сля че е време да я заключиш до другия 14ти че скоро идва 8-ми март и трябва и той да се обсъди обстоино а не бих искал това да става в тази тъй прекрасна и изчерпателна тема за този тъй прекрасен 14-ти февруари | |
|
| |
yana85 King of the world
Брой мнения : 368 Age : 39 Registration date : 23.11.2007
| Заглавие: Re: Св. Валентин Вто Фев 19, 2008 10:32 pm | |
| Ама споко, не е нужно Емо да я заключва темата, ние просто ще си пуснем нова за 8-ми март Ама от съображения за сигурност...може, може...
Последната промяна е направена от yana85 на Вто Фев 19, 2008 10:33 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Almighty Admin
| Заглавие: Re: Св. Валентин Сря Фев 20, 2008 1:13 am | |
| Речено - сторено | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Св. Валентин | |
| |
|